Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Leu-Pești

Compatibilitate Leu-Pești: Focul și Apa = război total, deci nepotrivire. Leii sunt dominatori, iar peștii exagerat de visători. Peștele trăiește domol în lumea apelor, în timp ce Leul se zbate cu foc pentru ceea ce vrea de la viață.

Peștele iese foarte rar în oraș și preferă, în general, ieșirile în locuri pe care le cunoaște foarte bine: barurile în care a petrecut mult timp cu prietenii săi, acasă la prieteni apropiați, cu alte cuvinte, orice înseamnă spațiu închis. Leul are o personalitate mai aplecată spre distracții cât mai diversificate decât Peștele, acesta ieșind oricând la o petrecere în aer liber sau o plimbare în chiloți în mall, doar pentru fun.

Compatibilitate Leu-Pești. Leul nu are mare răbdare cu Peștele, care toată ziua bună-ziua se văicărește din orice lucru. Nu poate înțelege de ce nu ia taurul de coarne și se apucă de ceva care îi face plăcere. Personalitatea Leului are câteva crezuri esențiale printre care, cel mai important, este să îndepărtezi tot ce îți dă bătăi de cap și să faci ce îți place.

Oricât de dificilă ar fi conviețuirea între cei doi, Leul nu poate trece cu vederea faptul că, atunci când iubește, Peștele se dăruiește din toată inima, fiind semnul zodiacal care suferă cel mai mult din dragoste, alături de Rac. Peștele poate fi tulburat în apele sale de mania Leului de a-l scoate din starea de moleșeală: într-un final nativul apelor se va enerva și îi va arăta că poate deveni și agresiv dacă nu îl lase să trăiască așa cum își dorește. O relație de lungă durată între cei doi este 99% imposibilă, cu toate că Leul poate recurge la anumite compromisuri dacă este foarte îndrăgostit.

Compatibilitate Leu-Pești. Peștele nu se va lua la harță niciodată cu Leul și asta deoarece temperamentul său nu îi permite să piardă energie inutil, pentru orice discuție. Peștele are capacitatea de a-și economisi foarte bine energia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top