Connect with us

Revistateo.ro

Secretele relaţiei la distanţă

Cuplu

Secretele relaţiei la distanţă

Secretele relaţiei la distanţă.

Stabiliţi ce fel de relaţie veţi avea. Nu veţi sta toată ziua să vă verificaţi partenerul (sperăm), iar din acest motiv trebuie să vă stabiliţi anumite limite. Ce are voie să facă fiecare? Este o relaţie exclusivă, sau din când în când aveţi voie să călcaţi în curtea vecinului. Astfel de lucruri trebuiesc tratate cu o sinceritate maximă, pentru a elimina potenţiale conficte între parteneri.

Sinceritate în permanenţă. Pentru că nu vă veţi putea vedea prea des, orice cuvânt spus la telefon, SMS, email, etc. va fi analizat de două ori. Oare ce-a vrut să spună cu asta? Sigur s-a băgat la somn? Astfel de întrebări vor ajunge să macine această legătură la distanţă, motiv pentru care trebuie să fiţi cât mai sinceri unul cu celălalt.

Surprize de la distanţă. Şi ce dacă vă aflaţi la mulţi kilometri distanţă unul faţă de celălalt? Sunt atâtea variante prin care vă puteţi face simţită prezenţa. Trimite-i un mesaj atunci când se aşteaptă mai puţin, sau dacă este acasă, comandă-i o pizza ori alt fel preferat de mâncare. Să nu mai vorbim de vizitele surpriză! Astfel de lucruri pot face o relaţie la distanţă să funcţioneze perfect.

Încercaţi să vorbiţi zilnic. Ştim că fiecare are programul lui şi foarte puţin timp liber. Cu toate astea, încercaţi pe cât posibil să vorbiţi zilnic. Nu ne referim aici la mesaje ori emailuri, ci să vă sunaţi, să vă auziţi vocea. Asta vă va da mereu o stare de bine, iar relaţia va merge mai departe.

Viaţă sexuală activă chiar şi la distanţă. Ce dacă nu împărţiţi acelaşi pat în fiecare zi? Ăsta nu e motiv să nu vă puneţi fateziile în aplicare. Până şi cuplurile cu relaţii normale aleg din când în când varianta sexului la telefon. Spuneţi-i partenerului despre noua lenjerie intimă, cât de sexy sunteţi cu ea. Puteţi chiar face shimb de poze în timpul ăsta, iar satifacţia va fi garantată.

Păstraţi-vă vieţile sociale. Dacă nu sunteţi împreună în majoritatea timpului, asta nu înseamnă că trebuie să staţi mereu în casă. Ieşiţi cu prietenii, mergeţi la un film, pentru a vă relaxa şi a vă distra. Aşa îi veţi putea spune partenerului ce aţi mai făcut, fără a vă limita la discuţii plictisitoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top