Connect with us

Revistateo.ro

Vezi când se lansează Apple Watch

Stiri

Vezi când apare Apple Watch

Vezi când apare Apple Watch. Prima oară când s-a discutat lansarea propriului smartwatch, cei la la Apple spuneau că aceasta va avea loc la începutul lui 2015, fără a se preciza o dată exactă. Încă de pe atunci, fanii gigantului au aşteptat cu sufletul la gură să pună mâna, sau mai bine zis la mână, pe cel mai nou produs marca Apple.

Astfel, prima versiune, neconfirmată oficial, era 14 februarie, adică de Valentine’s Day. Au urmat apoi alte speculaţii, care prevedeau luna martie ca fiin momentul în care Apple Watch va fi lansat oficial.

Tim Cook, CEO Apple, a spulberat însă şi aceste zvonuri, declarând că noul gadget va putea fi cumpărat abia din luna aprilie. Declaraţia, făcută în cadrul conferinţei pentru anunţarea rezultatelor financiare pe ultimul trimestru fiscal din anul trecut, a venit ca o dezamăgire pentru pasionaţii de tehnologie, cărora li s-a spus iniţial că ceasul inteligent va fi lansat la început de 2015.

În replică, Cook a afirmat cât se poate de simplu: ,,Pentru noi, se află aproximativ în interiorul pragurilor. În principiu, este când ne-am gândit iniţial că va avea loc.”, notează playtech.

Momentan nu se cunosc preţurile de comercializare a noilor Apple Watch, iar CEO-ul gigantului producător american nu a oferit nicio lămurire pe această temă. Cu toate astea, speculanţii spun că cel mai probabil va exista o versiune de bază, care va porni, cel mai probabil, de la preţul de 350 de dolari, suma putând să ajungă chiar şi la câteva mii de dolari pentru versiunea din aur Apple Watch.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top