Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Săgetător-Gemeni

Compatibilitati

Compatibilitate Săgetător-Gemeni

Nativii din zodia Gemeni sunt cam superficiali și asta poate afecta din plin relația, deoarec profunzimea cu care trăiesc Săgetătorii nu va fi înțeleasă pe deplin. Totodată, Gemenii sunt mult prea calculați în comparație cu Săgetătorii, care acționează mai mult din impuls, fără a lua în calcul toate riscurile.

În această relație este important că ambii parteneri să facă compromisuri și eforturi pentru a înțelege felul de a fi al celuilalt. Atât timp cât nativul din zodia Gemeni nu va înțelege setea de libertate a Săgetătorului, lucrurile nu vor fi pe făgașul cel bun.

Compatibilitate Săgetător-Gemeni. Cheia acestei relații este comunicarea. Amândoi sunteți exuberanți, plini de energie și vitalitate, însă de cele mai multe ori aveți probleme de comunicare. Uitați-vă în ochii celuilalt pentru a înțelege care sunt defectele voastre. Numai oglindindu-vă în partenerul de viață vă puteți descoperi pe voi înșivă.

Cu toate că energia voastră vă poartă în cele mai frumoase aventuri, cuplul Săgetător-Gemeni nu are multe șanse să fie împreună un timp îndelungat. Acest lucru se va întâmpla în principiu din cauza problemelor de fidelitate. Știm că Săgetătorului îi fug ochii în toate părțile, iar nici nativul din Gemeni nu este departe. Cu toate acestea, dacă sunteți dispuși să faceți compromisuri, puteți avea o relație fabuloasă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top