Connect with us

Revistateo.ro

Românca de la Oscar

Stiri

Românca de la Oscar

Românca de la Oscar. Alice Goidea va purta cu mândrie numele României direct la premiile Oscar, asta graţie talentului ei înnăscut şi a pasiunii pentru make-up. Aceasta se va asigura că divele de la Hollywood vor arăta senzaţional la una dintre petrecerile dedicate galei din 2015 a celebrelor premii ale filmului.

Vestea că va face parte din echipa de stilişti a dat-o chiar românca, într-un interviu pentru ziare.com
„Da, am fost selectata pentru a participa in cadrul unui eveniment (organizat de Celebrity Connected) anterior decernarilor, eveniment unde sunt invitati 130 de artisti nominalizati acest an la Academy Awards. Am fost recomandata de colaboratoarea si prietena mea Ioana Adina Oancea „, a declarat Alice Goidea.

Chiar dacă are doar 27 de ani şi iniţial a absolvit Facultatea de Farmacie, Alice s-a îndrăgostit de make-up, iar din pasiune s-a ivit meseria care o va purta pe covorul roşu. La Oscar, va avea ocazia sa le machieze pe actritele nominalizate la premiul pentru cel mai bun rol feminin, Reese Witherspoon, Marion Cotillard sau, marea favorita, Julianne Moore.

„Voi lua parte la acest show minunat unde imi voi face remarcata munca si pasiunea. Voi avea onoarea sa realizez un machiaj de prezentare,o sa le ofer artistilor invitatii la make-up si prima mea carte despre ingrijirea tenului si trucuri de machiaj”, a mai declarat Alice Goidea pentru ziare.com.

Astfel, românca se va număra printre aproape 50 de artişti şi branduri renumite care îi vor răsfăţa pe cei mai celeri actori din lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top