Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Balanță – Balanță

Compatibilitate Balanță – Balanță. Cu o Balanță te vei simți de parcă te-ai uita mereu în oglindă. Sunt părți bune – amandouă pline de viață și pasionate de frumos. Dar combinația devine fatală pentru că amandouă sunt leneșe când e vorba de treburi prin casă și mai sunt și extrem de nehotărâte. Această nehotarâre împlica multe aspecte, pentru că Balanțele nu suportă scandalul, certurile și nici nu prea le place realitatea.

De multe ori, relațiile dintre nativii aceleași zodii ajung să fie plictisitoare. Sau, ciudat, să nu suporte defectele celuilalt. Care, de altfel, sunt și ale lui.

În cazul Balanțelor, problema o să fie la cine conduce, cine face curat și cât de pasionale sunt. Dacă sunt stabilite unele aspecte încă de la început, relația va funcționa foarte bine, pentru că e în sângele Balanței să aibă sarcinile stabilite din start.

Compatibilitate Balanță – Balanță. Dat fiind că Balanțelor nu le place să își exteriorizeze sentimentele, relația va mai șchipăta și din cauza asta, pentru că vor da impresia, amandouă, că nu se implică. Mai ales din punct de vedere sexual, nu vor reuși să se relaxeze.
Totuși semnul Balanței este căsătoria, însă între două semne la fel, întocmirea planului va dura ceva timp. Nu fără sorți de izbândă, totuși.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top