Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Scorpion-Balanţă

Compatibilitati

Compatibilitate Scorpion-Balanţă

Compatibilitate Scorpion-Balanţă. Apa şi Aerul poate fi o combinaţie spumoasă şi periculoasă în acelaşi timp.

Scorpionul este cuceritor din fire, aşa că Balanţa nu prea a avut de ales în acest caz. Doar că Balanţa ta nu prea se poate acomoda cu spiritul tău sensilibil şi posesiv. Ea este înclinată mai mult spre flirt, aşa că ai ceva de muncă la această relaţie.

Compatibilitate Scorpion-Balanţă. Scorpionul este emotiv, cu gândiri profunde şi misterioase, pe când Balanţa le are cu analitica şi gândirea cerebrală, aşa că pe alocuri s-ar putea să aveţi probleme în a comunica afectiv.

Balanţa este o persoană foarte ambiţioasă, genul de om care-şi asumă multe riscuri pentru că nu se mulţumeşte cu puţin. Tu eşi mai degrabă genul organizat, iar stabilitatea este cuvântul care te caracterizează cel mai bine. Pentru că are două talgere, Balanţa ta va fi un cumul de trăiri şi sentimente. Acum se bucură, acum e tristă, iar asta s-ar putea să fie o problemă pentru tine, căci tu vrei ceva sigur şi la locul său.

Compatibilitate Scorpion-Balanţă. Bine, acum nu trebuie să te sperii, căci sunt şi părţi bune în relaţia voastră. Spre exemplu, Balanţa caută toată să se aşeze la casa ei sau să se afle intr-o relaţie serioasă, aşa că dacă şi tu eşti la fel, puteţi face casă bună împreună. Doar că pentru ea dragostea este mai lejeră, pe când tu ai tendinţa să o complici, sau mai bine zis să o amplifici.

Problema constă de fapt în a o convinge pe Balanţă să se hotărască asupra unui lucru. “Da” sau “nu” nu vin aşa uşor pentru ea. Dacă vrei cu orice preţ să fiţi împreună, puteţi ajuge la un compromis, dar trebuie să te pregăteşti pentru o schimbare majoră în viaţa ta, altfel Balanţa va înclina spre…nu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top