Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitate Vărsător-Săgetător

Compatibilitati

Compatibilitate Vărsător-Săgetător

Unul este vizionar, desigur, Vărsătorul, celălalt este explorator, Săgetătorul. Așadar, în această combinație, nimic nu rămâne ascuns sau neștiut. Dacă la toate acestea se adaugă dragostea, atunci cuplul nu poate fi atins de nicio răutate sau bârfă, ba mai mult este transformat într-unul pasional dinamic, hotărât să rupă bariere sau limite.

Nimic și nimeni nu va sta în calea acestor două semne zodiacale, atunci când ele formează un cuplu. Și dacă totuși, Vărsătorul și Săgetătorul hotărăsc să se despartă, vor rămâne prieteni pe viață și se vor spriji în continuare.

Compatibilitate Vărsător-Săgetător. Săgetătorul este exlporator prin definiție, iar partenerul său Vărsător adoră această trăsătură și se pliază perfect dorințelor arzătoare ale Săgetătorului. Practic, cei doi se îmbină formând un tot unitar indestructibil. Săgetătorul cunoaște foarte bine ținta supremă, iar Vărsătorul știe toate modalitățile prin care aceasta poate fi atinsă. Ce își pot dori mai mult?

Deși nativul din zodia Săgetător este greu de ținut în frâu și nu este adeptul relațiilor stabile, pasiunea și iubirea sinceră a Vărsătorului îl pot domoli și îl pot face să vadă viața de cuplu într-un mod diferit. Este nevoie doar de multă răbdare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top