Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Pești-Capricorn

Unul Apă, altul Pământ, unul cu ambiție, altul cu viziune. Capricornul, practic, hotărât, inteligent, este un bun partener de viață pentru un Pește, care va reuși să scoată din el tot ce a mai bun. Capricornul este materialist, Peștele – visător, așa că, ce poate ieși de aici? O casă bine utilată, o viață îndestulată, asigurate de Capricorn, căci Peștele nu aleargă niciodată după bani.

În timp ce Peștele trăiește într-o luma a lui, Capricornul face mare caz de statutul său social. Tocmai aici ar putea interveni o problemă între cei doi, dar care ar putea fi rezolvată în pat, pentru că sexual, Capricornul este un artist, care pace dragoste cu pasiune și dăruire.

Compatibilitate Pești-Capricorn. Nativul din zodia Pești poate învăța de la Capricorn cum să privească lucrurile cu mai mult simț practic și cum să fie mai responsabil și mai realist. Totodată, Capricornul va învăța ce înseamnă să te sacrifici și să te dedici complet persoanei de lângă tine, fără remușcări.

Peștele va fi întotdeauna un martir al zodiacului, de un altruism rar întâlnit, iar acest lucru este foarte apreciat de Capricorn, care este conștient de toate compromisurile pe care le face Peștele alături de el. Este o relație de viitor, bazată pe armonie, respect și înțelegere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top