Connect with us

Revistateo.ro

Compatibilitati

Compatibilitate Pești-Leu

Va fi o relație plină de dinamism și creativitate, însă greu de întreținut.  Peștele este extrem de sensibil și vizionar, condus de intuiție și sentimente. Va fi atras de generozitatea Leului, de felul în care știe să flirteze, de romantismul său. Puterea Leului îi va oferi Peștelui un punct de sprijin și curajul de care are nevoie să-și pună în practică ideile îndrăznețe.

Unui Leu îi place să fie lăudat, să fie în centrul atenției, să fie aprobat de cei din jur, așa că doar Peștele știe să învețe un Leu să fie subtil. Cu toate acestea, de multe ori Peștele se va sacrifica pentru a-i cânta în strună partenerului său.

Compatibilitate Pești-Leu. Peștele este flexibil, Leul, generos. Leul adoră să cheltuiască, iar Peștelui nu-i pasă de bani. Partea bună e ste că Leul, deși cheltuie mult, se pricepe să facă bani și este foarte muncitor. Va întătotdeauna interesat de partea materială a vieții, așadar îl va completa perfect pe partenerul său, care este orientat spre spiritualitate.

Acesta este un cuplu foarte creativ, care va trăi intens orice moment și se va bucura de experiențe incredibile. Din partea Leului vei primi numeroase surprize, atunci când te aștepți mai puțin, așadar nu vei avea parte de monotonie sau plictiseală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Compatibilitati

To Top