Connect with us

Revistateo.ro

Creionul de buze - de ce și cum să îl folosești

Machiaj

Creionul de buze – de ce și cum să îl folosești

Creionul de buze a devenit din ce în ce mai popular în ultima perioadă, mai ales datorită faptului că rujurile au revenit în trend, după o lungă perioadă dominată de lip-gloss-uri. Acest produs nu ar trebui să lipsească din trusa ta de machiaj din mai multe motive.

Este cel mai indicat pentru a preveni întinderea rujului. Dacă ești obișnuită să folosești formule cremoase (dar nu numai), atunci sigur ai o problemă cu rujul care se întinde tocmai când îți e lumea mai dragă. Poți considera creionul de buze ca fiind o linie de delimitare pentru ruj. Acesta fixează culoarea și împiedică întinderea acesteia pe piele, una dintre cele mai mari probleme de make-up. Alege o nuanță care este foarte apropiată de cea a rujului. Astfel discrepanța dintre cele două nu va fi mare și tu nu vei arăta ciudat.

CITEȘTE ȘI: IATĂ DE CE AI PĂRUL LIPSIT DE VIAȚĂ

Dacă optezi pentru un ruj nude, atunci încearcă să găsești o nuanță potrivită cu cea a buzelor. Astfel o vei putea folosi mai des și tot ce va face va fi să fixeze rujul pe buze. Dacă vrei un contur mai puternic, trebuie să alegi o nuanță de ruj mai puternică. Creionul de buze nu trebuie să fie mai închis sau mai pătrunzător decât rujul sub nicio formă. Vei observa că nue xistă o paletă foarte mare de nuanțe când vine vorba de creionul de buze. Acest lucru se datorează faptului că nuanțele existente se pliază bine pe mai multe nuanțe de ruj, trebuie doar să descoperi variantele cele mai bune.

Creionul de buze poate înlocui cu ușurință rujul atunci când vrei un aspect mat și puternic pigmentat. Trasează conturul buzelor și apoi umple-le cu ajutorul creionului. Poți opta pentru o formulă mai cremoasă, care să nu usuce pielea. Totodată, creionul de buze face buzele să pară mai pline, mai voluminoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top