Connect with us

Revistateo.ro

Europa era să sară în aer: AVION RUSESC cu BOMBĂ NUCLEARĂ!

Inedit

Europa era să sară în aer: AVION RUSESC cu BOMBĂ NUCLEARĂ!

Războiul dintre Est și Vest se întețește cu episoade care mai de care mai terifiante. Unul din cele două avioane rusești interceptate de autoritățile britanice deasupra Canalului Mânecii era dotat cu bombă nucleară, scrie presa engleză.

Un document al Ministerului Apărării britanice arată că avioanele de luptă Typhoon au interceptat două avioane tip Tupolev TU-95 care prezentau un pericol pentru Marea Britanie. Bombardierele rusești au fost văzute zburând deasupra Canalului Mânecii, trecând dinspre Franța, miercurea trecută.

CITEȘTE ȘI: ACESTA ESTE AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL

Cele două avioane rusești au fost escortate de aeronavele de luptă britanice, până la ieșirea din spațiul aerian britanic care nu mai reprezenta interes pentru autoriăți. Este important de precizat că avioanele rusești nu au încălcat spațiul aerian al Marii Britanii dar a ridicat serioase semne de întrebare.

În ultima perioadă, au loc tot mai des conflicte și amenințări globale fără precedent. Războiul mocnit cu Rusia și cu Statul Islamic pot arunca oricând lumea într-un război planetar. De altfel, despre un război mondial a vorbit recent ministrul irakian de Externe, făcând referire la ISIS.

Vom asista în curând la un conflict mondial armat cu Rusia și Statul Islamic?

1 Comment

1 Comment

  1. Marian Dumitru

    2015-02-02T17:30:43+02:00 at 2015-02-02T17:30:43+02:00

    Asta e viata. Oare la noi cand ajung?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top