Connect with us

Revistateo.ro

Cum să concepi un baiat

Cuplu

Cum să concepi un băiat

Cum să concepi un băiat. Foloseşte calendarul lunar chinezesc. Se pare că există un grafic pus la cale cu mult timp în urmă de către un chinez, prin care îţi poţi calcula perioada ce concepere a unui copil, astfel încât acesta să fie băiat sau fată, în funcţie de dorinţa ta şi a partenerului.

calendar pentru determinarea sexului
Cei care au folosit acest calendar susţin că este corect în proporţie de 99%.

O dietă specială. Se pare că dacă vrei neapărat un băiat, este bine să consumi alimente sărate, carne roşie, pâine, peşte, ouă, mazăre, fasole sau ciuperci, care duc la modificarea PH-ului astfel încât acesta să devină mai acid, fapt ce nu permite supravieţuirea cromozomilor de sex feminin. O cercetare recentă a sugerat că un nivel ridicat de glucoză duce şi el la creşterea şanselor de a avea un băiat.
Poziţia potrivită. Se pare că o penetrare mai adâncă va duce la favorizarea sexului masculin, întrucât durata de viaţă a acestuia este mai mică decât a celui feminin. Drept urmare, alegeţi o poziţie favorabilă astfel încât, în momentul ejaculării, spermatozoizii să ajungă cât mai repede la ovul.

CITEŞTE ŞI: CUM SĂ CONCEPI O FETIŢĂ

Calculează timpul. Asta vine în completarea celei de mai sus şi spune că spermatzoizii cu un cromozom de tip Y(băieţi), sunt mai uşori şi implicit vor înota mai repede decât cei de tip X (fete). Cel mai indicat ar fi să te opreşti de la sex cu câteva zile înainte de ovulaţie, pentru a avea apoi contact sexul chiar în perioada respectivă. Să nu uităm şi faptul că acei cromozomi X sunt mai rezistenţi decât cei Y, iar pauza este necesară pentru a crea un avantaj “băieţilor”.

Pune-l să poarte boxeri. Dacă te întrebi ce legătură are asta cu fecundarea, află că acei cromozomi de tip Y nu prea tolerează căldură, aşa că partenerul tău trebuie să se asigure că “locuinţa temporară” a spermatozoizilor este bine ventilată. Aşa că, dacă vreţi neapărat un băieţel, pune-l să poarte o perioadă doar boxeri.

Cafea pentru el, sirop de tuse pentru ea. Conform unor alte studii, cafeaua băută de partener ar creşte şansele conceperii unui băiat, asta poate pentru că îi va da bărbatului un impuls de energie. În acelaşi timp este indicat ca femeia să ia inainte de sex sirop de tuse, fapt care duce la subţierea mucoasei cervicale şi la crearea unor condiţii mai favorabile pentru spermă, în secial pentru cromozomii Y.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top