Connect with us

Revistateo.ro

4 lucruri pe care părinții nu trebuie să le facă pe Facebook

Inedit

4 lucruri pe care părinții nu trebuie să le facă pe Facebook

4 lucruri pe care părinții nu trebuie să le facă pe Facebook:

1. NU TE CERTA PE STATUSURILE COPILULUI TĂU, CHIAR DACĂ VEZI CĂ ESTE JIGNIT SAU APOSTROFAT!
Facebookul este locul în care lumea își postează fotografii selfie, citate din tot felul de filozofi pe care nu i-au citit niciodată sau farfurii cu bunătăți ori glume de pe 9GAG. Dar este și locul unde foarte repede poate apărea o dispută, atunci când unei persoană din listă nu îi convine ceea ce crezi. Dacă vezi că băiatul sau fata ta a provocat niște reacții ușor ostile și are o dezbatere mai înflăcărată cu prietenii săi pe Facebook, stai deoparte! Nu te băga în certurile tinerilor, niciodată!

CITEȘTE ȘI: TREBUIE SĂ FACI ASTA DACĂ AI FACEBOOK PE TELEFONUL MOBIL

2. NU TE ÎMPRIETENI CU PRIETENII COPILULUI TĂU!
Dă-i copilului tău spațiul de care are nevoie, chiar dacă este vorba despre o simplă rețea de socializare. Nu sta cu lupa să verifici lista prietenilor fiicei sau fiului tău și să adaugi imediat în listă persoanele care îți par suspecte și nu ai vrea să le vezi în preajma copilului tău. El știe cel mai bine cum să-și gestioneze relațiile, fie ele și virtuale.

3. NU POSTA LUCRURI PE TIMELINE-UL COPILULUI TĂU!
Exact așa cum ție îți era rușine de anumite lucruri pe care le făceau părinții tăi, cum ar fi apostrofarea în public sau lăudarea, evită să faci asta cu copilul tău. Nu îi scrie niciodată nici de bine și nici de rău și nu îi da share un videoclip muzical ori o glumă la care nu râd nici pisicile.

4. NU URCA POZE CU COPILUL TĂU DE CÂND ERA MIC
Nu toată lumea își amintește cu drag de copilărie și pentru adolescentul din casa ta ar putea fi un șoc dacă s-ar trezi cu o poză de când avea trei ani pe peretele său. Ar primi o sumedenie de like-uri, dar ar putea fi și subiect de glume nesărate în cercul său de prieteni. Nu îl face pe copilul tău să se simtă prost.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top