Connect with us

Revistateo.ro

Părul tău se subțiază? Iată de ce!

Par & Coafuri

Părul tău se subțiază și cade? Iată de ce!

Pentru a ști cum să tratezi anumite probleme, trebuie mai întâi să afli care este cauza lor. Așadar citește cu atenție următoarele informații și poate vei descoperi de unde pornește problema ta!

În primul rând este foarte posibil ca genetica să nu te ajute foarte mult. Dacă toți membrii familiei tale au firul subțire și parul tern, este foarte posibil ca și tu să îl ai la fel. Din păcate, prea multe soluții nu ai. Poți utiliuza diverse măști reparatoare și produse regenerante pentru a-i oferi puțină vitalitate podoabei capilare, însă firul tău va rămâne în continuare subțire. Este posibil, totuși, ca aspectul general să se îmbunătățească vizibil. Ingredientul cheie pentru tine este uleiul de ricin.

Înainte de toate, este indicat să mergi la un control medical. Este foarte posibil să ai anumite carențe în organism sau să suferi de anemie (care este corelată cu lipsa de fier din organism). Dacă pe lângă faptul că părul tău este subțire și lipsit de viață, ești obosită și slăbită, cel mai probabil ai această problemă de sănătate. Medicul îți va prescrie medicamentele de care ai nevoie și îți va da sfaturi cu priviere la dieta pe care trebuie să o ai.

Probabil te-ai săturat să auzi asta dar da, stresul este un factor de risc în ceea ce privește sănătatea organismului. Părul și unghiile tale vor fi primele care au de suferit în urma stresului. Stresul emoțional și psihologic întrerupe ciclul normal al renegerării părului și pune în repaus majoritatea foliculilor. Asta înseamnă că pierzi tot mai mult păr pe zi ce trece. Analizează-ți stilul de viață și organizează-te mai bine. Dacă este necesar, consultă un psiholog. Ocupă-ți timpul cu activități precum fitnessul, meditația, etc.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top