Connect with us

Revistateo.ro

Ți l-ai dori pe Ashton Kutcher în casă! VEZI ce spune soția lui despre actor!

Stiri

Ți l-ai dori pe Ashton Kutcher în casă! VEZI ce spune soția lui despre actor!

Acum doar patru luni Mila Kunis și Ashton Kutcher îi dădeau bun-venit primului lor copil, Wyatt Isabelle. Actrița lucrează la un proiect destul de solicitant, și în plus se ocupă de promovarea noului ei film, „Destinul lui Jupiter”, așa că nu are suficient timp pentru a se ocupa de fetița ei. Vedeta americană a fost invitată la Ellen DeGeneres Show unde a vorbit despre rolul de mămică și cum se descurcă soțul ei cu scutecele lui Wyatt Isabelle.

Mila a mărturisit că este foarte mândră de felul în care crește fetița ei: „Are doar patru luni și poartă haine de șase luni sau chiar nouă luni. Este o fetiță mare deja”. Mila a mai mărturisit că putea să se întoarcă la munca din prima săptămână după naștere, deoarece avea multe proiecte de finalizat, însă a dorit ca măcar primele trei luni să le petreacă cu fetița ei.

CITEȘTE ȘI: ACESTEA SUNT NUNȚILE ANULUI 2015

„Femeile în ziua de azi trebuie să se întoarcă la muncă imediat, dar eu nu am făcut-o. Mi-a plăcut foarte mult să stau primele trei luni cu fetița mea, să petrec fiecare noapte cu ea. Acum doarme în propriul ei leagăn și nu mai avem oportunitatea de a mai dormi împreună. Așa că, pentru mine au fost trei luni de neuitat”, se confesează Mila Kunis.

Mila Kunis a spus că soțul ei o ajută foarte mult și că „s-a specializat în schimbat scutece”, ceea ce e de mare ajutor, deoarece actrița se gândește și acum să angajeze o bonă, având în vedere că ea lucrează până la 17 ore pe zi.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top