Connect with us

Revistateo.ro

Scrisoare deschisă către fostul meu iubit

Stiri

Scrisoare deschisă către fostul meu iubit

Scrisoare deschisă către fostul meu iubit:

„Îți scriu această scrisoare pentru a-ți spune că te iert. Și chiar sunt foarte fericită că ai găsit pe cineva în locul meu. Sper ca ea să fie tot ce îți doreai de la viață. Și îți doresc numai bine în toate eforturile tale și în relația ta de acum încolo. Nu vei înțelege nimic din aceste rânduri, dar eu chiar îți sunt recunoscătoare, dă-mi voie să îți scriu de ce:

După tot timpul care a trecut, nu mă mai întreb de ce, știu deja de ce s-a întâmplat. Acum știu cu exactitate de ce. Da, au fost momente în care m-am simțit foarte rănită de comportamentul tău. Nu o pot nega nici acum, chiar dacă ți-ai dori.

Însă acum sunt mai inteligentă. Știu că dacă îți voi purta ranchiună, îți voi da putere. Știu că dacă nu te voi ierta, nu voi putea să găsesc pe altcineva.

CITEȘTE ȘI: SCRISOAREA UNEI PROSITUATE CĂTRE O SOȚIE ÎNȘELATĂ

În ciuda faptului că m-ai rănit, că m-ai făcut să mă simt nesemnificativă și mică pe lângă tine, cred că va veni într-o zi un bărbat care să te contrazică. Uitându-mă în trecut, lucrul care m-a durut cel mai tare a fost tocmai faptul că te-am lăsat să mă rănești.

Când vedeam că le acorzi mai multă atenție altor fete, eram oarbă. Când îmi ignorai mesajele în care te întrebam zi de zi cum merge treaba la muncă, eram iar oarbă.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

2 Comments

2 Comments

  1. Claudia Grigore

    2015-02-04T20:03:33+02:00 at 2015-02-04T20:03:33+02:00

    Eu cred , ca trebuie sa ai un caracter foarte puternic , si , o vointa foarte mare sa poti uita si ierta .Poate , reusim sa iertam , dar -e doar parerea mea – nu poti uita .Undeva acolo , tot ce s-a petrecut rau intr-o fosta relatie , ramine .Toate cite zicem ca au trecut , de fapt , ne marcheaza pe viata .

  2. claudia grigore

    2015-02-04T20:45:04+02:00 at 2015-02-04T20:45:04+02:00

    Eu cred , ca , poti ierta , dar , nu uiti . Trebuie sa ai , ori o vointa foarte puternica , sau , multa practica in ceea ce priveste , „drumul”, energiilor prin noi – preotii shaolin , Sahaja Yoga -ca sa avem puterea interioara -pe care bunul Dumnezeu ne-o da la botez , dar , nu stim sa o pastram , caci sintem oameni – sa le alungam , pe cele negative si , sa primim doar energie pozitiva . E foarte usor sa , asterni gindurile pe hirtie , dar – ma repet aici – cu vointa , si credinta in Dumnezeu , totul , este posibil .E , doar parerea mea !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top