Connect with us

Revistateo.ro

Cine va fi noul Steve Jobs pe marile ecrane

Stiri

Cine va fi noul Steve Jobs pe marile ecrane

Se lansează un nou film despre viața cofondatorului gigantului Apple. Steve Jobs va fi interpretat în noua peliculă de Michael Fassbender. Filmul va avea premiera pe 9 octombrie în cinematografele din Statele Unite ale Americii și este rezultatul unei colaborări dificile între Danny Boyle și Aaron Sorkin.

Filmările pentru filmul care va avea premiera în toamna acestui an au început în luna ianuarie, în San Francisco. Regizorul filmului este același care a realizat succese precum „Vagabonul milionar” sau „127 de ore”. Filmul va prezenta povestea de viață a cofondatorului Apple, luând în considerare biografia scrisă de Walter Isaacson.

CITEȘTE ȘI: JAVIER BARDEM VA JUCA ÎN „PIRAȚII DIN CARAIBE 5”!

Pelicula va prezenta munca pe care a depus-o Steve Jobs la Apple, reflectând perioada anilor 90 și va culmina cu lansarea computerului Mac în 1998. Acesta vine după o perioadă îndelungă de negociere, realizatorii nefiind mulțumiți de bugetul pus la dispoziție de Sony Pictures. O altă barieră care a stat în calea realizării noului film despre viața lui Jobs a fost identificarea unui actor potrivit care să îl joace pe fostul director Apple.

Printre numele care au fost cooptate pentru rolul lui Steve Jobs s-au numărat Leonardo DiCaprio și Christian Bale, însă amândoi s-au retras în favoarea lui Michael Fassbender. Filmul se bucură de o distribuție interesantă: Kate Winslet o va interpreta pe Joanna Hoffmann, directorul de marketing al Macintosh iar Seth Rogen va fi Steve Wozniak (cofondator al gigantului Apple).

Sursă foto: niels85.wordpress.com

Sursă foto: niels85.wordpress.com

Michael Fassbender, în „Prometheus”

Michael Fassbender s-a remarcat în ultimii ani prin roluri în filme science-fiction, cel mai răsunător fiind Prometheus. Actorul a fost nominalizat și la Premiile Oscar pentru rolul din „12 ani de sclavie”, la categoria cel mai bun actor în rol secundar.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top