Connect with us

Revistateo.ro

Ce obsesii ai în funcție de zodie

Horoscop

Ce obsesii ai în funcție de zodie

Ce obsesii ai în funcție de zodie – Afla de mai jos ce le obsedeaza pe zodii.

Berbecii sunt caracterizați de sinceritate, dinamism, sunt persoane directe așa că să nu te mire dacă îți vor spune în față, fără menajamente, tot ce gândesc. Obsesia lor? Timpul. Mai exact, sunt obsedați că nu au timp suficient, că nu reușesc să facă tot ce își doresc, că nu pot duce până la capăt ceea ce și-au propus. Sunt cei care știu ce e mai bine pentru ei și pentru cei din jurul lor, așa că, întotdeauna, ascultă și vin cu sfaturi. Pe scurt, sfătuitorii obsedați de timp.

Taurii sunt conservatorii zodiacului, cărora nu le plac schimbările. Sunt persoane de încredere, care se atașează de obiecte, lucruri și oameni. Obsesia lor este averea. Vor să aibă cât mai multe case, mașini, haine, cosmetice, parfumuri, pe scurt, bani. Asta îi face să fie lacomi și posesivi. Pe scurt, conservatorii obsedați de bani.

Gemenii stau bine la capitolul comunicare, descoperiri, aventuri. E zodia cu cele mai puține obsesii în viață. Sunt capabili să se adapteze după cel de lângă el, nu au idei fixe, nu țin să-și impună ideile sau să-i schimbe pe cei din jur. Pe scurt, aventuroșii fără obsesii.

Racii sunt caracterizați de diplomație și nu prea îți dai seama care le sunt obsesiile. Obsesia lor este familia. Iubesc viața liniștită și au nevoie de stabilitate, pe care o caută toată viața acasă, cu familia, la serviciu, cu șefii și colegii, cu prietenii. Pe scurt, diplomații obsedați de familie.

Leii, ca adevărați regi, sunt plini de încredere, optimiști, generoși. Sunt obsedați de propria persoană și își doresc să fie în centrul atenției. Se comportă teatral, dramatic, dacă e cazul, doar ca să fie admirați, lăudați, complimentați. Devin adevărate fiare atunci când sunt înșelați, jigniți sau subapreciați. Pe scurt, optimiștii obsedați de persoana lor.

CITESTE AICI: 5 ZODII CARE CAD MEREU IN PICIOARE

Fecioarele sunt cele mai analitice din zodiac, așa că au multe obsesii: curățenie, punctualitate, economie, relații perfecte cu cei din jur. Nu scapă niciun defect, nicio greșeală și nu se feresc să le scoată ochii celor din jur atunci când consideră că e cazul. Într-o relație, caută pe cineva la fel de chițibușar ca el. Pe scurt, analiticii plini de obsesii.

Balanțele își doresc cu tot dinadinsul să le facă pe plac celor din jur, așa că nu fac obsesii pentru ceva anume. Dar preferă discuțiile în contradictoriu și întorc pe toate părțile, de la A la Z, orice problemă înainte de a lua o decizie. Pe scurt, amabilii fără obsesii.

Scorpionii sunt unii dintre cei mai obsedați oameni de pe planetă, chiar dacă, la prima vedere, nu par.Sunt veșnic nemulțumiți și extrem de perfecționiști. Sunt exigenți cu cei din jur și mai ales cu ei, sunt extrem de greu de mlțumit, posesivi și geloși. Adoră să manipuleze, să dea ordine, să fie la conducere. Pe scurt, exigenții obsedați de perfecțiune.

Săgetătorii se adapteză ușor unei situații, unei persoane sau unui grup. Sunt optimiști și nu prea dezvoltă obsesii. Iubesc, însă, să stea cu lumea bună a societății și să se laude cu asta, pentru că, pune mare preț pe ceea ce cred cei din jur despre el. Nu își știu limitele și, deseori, intră în conflicte sau încurcături financiare, din care, însă, reușesc să iasă de fiecare dată basma curată. Pe scurt, optimiștii obsedați de ce cred alții despre ei.

Capricornii sunt suspicioși, încăpățânați, obsedați să dețină controlul în tot și în toate. Dacă le intră în cap o idee, cu greu spre deloc, reușești să le schimbi părerea, chiar dacă ai cele mai solide argumente. Sunt ambițioși și orgolioși, pregătiți să manipuleze pe orice pentru a-și atinge scopul. Pe scurt, ambițioșii cu idei fixe.

Vărsătorii sunt cei mai buni prieteni, opțimiști, entuziaști. Asta la prima vedere, căci în spate se ascunde un om de o încăpățânare rară, un solitar cu idei fixe, un egoist și un independent. Astăzi, se poate comporta într-un anume fel, mâine în altul, asta în functie de cei din jurul lor. Spun aproape mereu verde în față ce gândesc și sunt obsedați de corectitudine. Pe scurt, prietenii încăpățânați.

Peștii sunt cei mai sensibili și iraționali oameni. Nu prea au obsesii, dar au înclinații spre magie, fantastic, tot ceea ce nu poate fi explicat științific. Profită de emoțiile tale pentru a te manipula, pentru a te face să te răzgândești. Pe scurt, sensibilii manipulatori.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top