Connect with us

Revistateo.ro

Rihanna a pozat printre rechini

Stiri

Rihanna a pozat printre rechini

Rihanna a pozat printre rechini. Se pare că rechinii sunt „pe val” în ultima vreme. După ce Katy Perry a avut alături de ea la concertul de la Superbowl doi dansatori deghizaţi în rechini, acum a fost rândul Rihannei să arate de ce este în stare. Astfel, cântăreaţa a lăsat deoparte inhibiţiile şi a realizat o şedinţă foto cum nu s-a mai văzut.


Cei de la Harper’s Bazaar au reuşit să o convingă pe frumoasa din Barbados să încerce să pozeze sub apă, în compania unor rechini şi a altor vietăţi marine. Zis şi făcut! Aceasta s-a îmbrăcat într-un costum de baie roşu şi a început să inoate pe sub apă, semn că nu se teme nici măcar de cele mai periculoase animale acvatice. Tot ea apare într-o poză în gura unui rechin, dar cu siguranţă aceasta a fost trucată pentru a da un aer de dramatism.

Rihanna a pozat printre rechini 3


Fanii artistei sunt acum într-un adevărat extaz, după ce în urmă cu doar câteva zile aceasta lansa o piesă care a devenit hit peste noapte. „FourFiveSeconds”, alături de Kanye West şi Paul McCartney, este o baladă acustică ce îmbină de minune stilurile pop, rock şi rap.

Acum, Rihanna se pregăteşe intens pentru a scoate pe piaţă un nou album, programat să apară în această primăvară. Singurul lucru pe care şi-l mai doresc acum fanii din România este să o vadă pe idola lor cântând pe o scenă din ţara noastră. Chiar dacă la un moment dat apăruseră anumite zvonuri în acest sens, pentru moment România nu figurează pe nicio listă oficială.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top