Connect with us

Revistateo.ro

Iată de ce ar trebui să folosești parfum

Frumusete

Iată de ce ar trebui să folosești parfum

Motivul principal pentru care utilizăm parfumul este evident, aroma sa și faptul că ține la distanță mirosurile neplăcute. Pe lângă asta, îmbunătățește starea de spirit și îți ridică moralul instant. Poți purta parfumuri are îți reflectă starea de spirit, pentru a o proiecta mai bine. Fie că te simți veselă, jucăusă, tristă, timidă sau plină de energie, fii sigurăcă există câte o aromă care să transmită toate acestre stări. Totodată, îți poți schimba starea de spirit cu ajutorul unui parfum, trebuie doar să știi ce să alegi.

CITEȘTE ȘI: 5 PARFUMURI PE CARE AR TREBUI SĂ LE PORȚI CEL PUȚIN O DATĂ

Precum o rochie frumoasă, parfumul îți consolidează încrederea de sine. Un strop de parfum poate face minuni pentru personalitatea ta, dacă alegi unul care ți se potrivește. De aceea este important să testezi cu atenție aromele și să nu te pripești în alegerea lor. PH-ul pielii are un rol foarte important atunci când aplici parfumul, așa că nu te mira dacă aroma sa se schimbă odată pulverizat pe mâna ta.

Mirosul este poate cel mai important dintre toate simțurile, așa că de multe ori ești atras de o persoană pentru faptul cum miroase. Acest lucru se întâmplă datorită faptului că parfumurile sunt bogate în feromoni, care te fac atractivă. Pe lângă asta, multe parfumuri acționează ca un produs afrodisiac, iar asta explică de ce de multe ori tânjești după un bărbat numai pentru felul în care miroase.

Parfumul poate fi un declanșator instant al unor amintiri plăcute. De cele mai multe ori, experiențele din viața noastră sunt asociate cu anumite arome. Parfumurile au și numeroase proprietăți terapeutice și multe dintre ele calmează spiritul și mintea. Spre exemplu, dacă vrei să fii mai relaxată, alege arome de citrice sau scorțișoară. Ele îți mențin nivelul de stres sub control și pot vindeca durerile de cap sau chiar insomnia ( pulverizează puțin parfum de levănțică pe pernă și vei adormi mai ușor).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top