Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 8 februarie 2015

Stiri

Horoscop 8 februarie 2015

Horoscop 8 februarie 2015 – Berbec
A iubi inseamna si a ierta, ca atare mai trece si tu cu vederea ceea ce nu-i convine la partenerul tau. Nu are rost sa va priviti unul pe altul ca si cum v-ati reprosa cine stie ce greseli, pentru ca mai apar si momente sensibile in orice poveste de dragoste. Vei vedea ca motivul care v-a suparat pe voi doi e de-a dreptul banal si, candva, privind inapoi, veti rade de naivitatea de care ati dat dovada. Totul e sa nu lasi orgoliile sa ia decizii aici, ci adu-ti aminte ca iubirea cere si toleranta, si acceptare, si supunere, si tacere uneori. Apeleaza la ele cu incredere si momentul fragil din cuplu trece repede.

Horoscop 8 februarie 2015 – Taur
Copiii sunt in centrul atentiei, astazi, si te dedici lor cu bucurie, cu optimism, pentru ca ei sunt minunea vietii tale. Cei mici te acapareaza cu veselia lor si reusesti sa uiti si tu de orice griji specifice varstei si te cobori cumva la nivelul lor, bucurandu-te de vremea de afara, de desene animate, de jocuri si distractii adecvate varstei lor. In fond, si tu mai ai un suflet de copil care mai cere uneori sa fie lasat liber! Daca inca nu ai copii, discutiile pe care le ai cu partenerul pot gravita mai mult in jurul acestui subiect, sau, ca prin minune, chiar afli azi ca urmeaza sa devii parinte! Joaca-te un pic cu lucrurile care iti fac placere!

Horoscop 8 februarie 2015 – Gemeni
Iei o decizie definitiva care arata cat de ferm poti fi atunci cand ai un scop de atins. Nimeni nu te poate opri din alegerea facuta si bine faci, pentru ca sensul cel nou spre care esti gata sa pornesti de acum, se va dovedi a fi benefic pentru tine. E nevoie de curaj, asa e, dar esti convins ca ceea ce te asteapta la capatul acestui nou drum e potrivit asteptarilor tale. E timpul deci sa spui adio unei etape care se incheie acum in urma ta, sa inchizi acel capitol cu lectiile invatate si concluziile trase, si apoi sa inceapa un alt episod, mult mai animat si mai plin de actiune, si care te va implini. Esti gata sa spui stop si, apoi, cu alt tonus, start!

Horoscop 8 februarie 2015 – Rac
Felul in care te judeca unii are efecte nefaste asupra starii tale generale, de parca ai simti sagetile lor ca pe niste atacuri psihice asupra persoanei tale. Nu te mai gandi la ce spune lumea, care oricum va fi nedreapta, ci vezi-ti de drumul tau. Cat timp tu esti convins ca ceea ce faci e corect, benefic, si nu creeaza nimanui vreun prejudiciu, inseamna ca esti pe drumul cel bun. Unii arunca etichete si vini injuste asupra altora, iar tu poti intra in colimatorul lor fara sa meriti asta, dar incearca sa nu tii cont de ce auzi in jurul tau despre tine. Teama ca te-ar putea afecta cumva face mai mult rau decat efectele criticilor lor asupra ta!

Horoscop 8 februarie 2015 – Leu
Orice discutie cu cei din jurul tau are efecte benefice asupra ta, pentru ca primesti de la fiecare idei interesante care merita puse in practica. E o placere sa cunosti oameni cat mai diferiti, cat mai multi, pentru ca toti sunt o sursa de inspiratie pentru tine. Unul iti spune ceva, altul iti da o idee din alta directie si vei reusi sa le aduni pe toate intr-un buchet unic ce va genera un succes de toata frumusetea. Creativitatea ta are la baza diversitatea umana, deoarece de la toti oamenii cu care intri azi in contact ai ceva de invatat si de castigat. Daca nimeresti in medii aglomerate, e ca si cum te-ai cufunda intr-o mare de idei creatoare.

Horoscop 8 februarie 2015 – Fecioara
Nu ajunge doar sa visezi cu ochii deschisi la un anumit tel la care vrei sa ajungi, ci sa incepi sa si faci ceva concret in directia aceasta. Detii toate mijloacele concrete pentru a-ti vedea planurile materializate, dar pentru aceasta, trebuie sa crezi si tu cu tarie ca poti. Lasa orice atitudine pesimista deoparte, nu te mai teme sa incerci, ci pune mana pe unelte si incepe sa construiesti ceea ce vrei sa obtii. Nu face nimeni minuni in locul tau, ci tu esti singurul proiectant, constructor si beneficiar al acestui edificiu pe care il ridici pas cu pas. Esti pe drumul care duce acolo unde visezi, dar inca ti se mai cere rabdare!

Horoscop 8 februarie 2015 – Balanta
Cele mai bune sfaturi vin de pretutindeni, deci asculta cu atentie ce au ceilalti sa-ti spuna. Nu din anturajul tau cel mai apropiat apar azi cele mai interesante sfaturi, ci din zone mult mai indepartate. Mesajele care ajung azi la urechile tale prin internet, prin telefon, de la televizor sau citind vreo carte legata de culturi de prin alte zone ale lumii, dar toate au acest rol: de a-ti deschide tie mintea. E ca o revelatie pentru ca de acolo soseste vestea salvatoare pentru problema care te framanta si esti multumit ca ai fost pe faza exact atunci cand informatia venea catre tine.

Horoscop 8 februarie 2015 – Scorpion
Uneori, solutiile cele mai bune nu vin chiar in forma pe care o doreai, dar asta nu inseamna ca trebuie sa le respingi. Pastreaza-le acolo, la indemana, pentru ca va veni o zi cand iti vei da seama ca se potrivesc de minune problemei in care te afli. E posibil ca cel mai bun lucru pentru tine sa arate exact invers decat ai sperat, dar uneori sabloanele asteptarilor noastre nu coincid cu ceea ce ne ofera realmente viata. Te poti adapta din mers si sa accepti si alte variante, chiar daca nu esti foarte incantat de ele. De multe ori, reusita vine ambalata in alta culoare decat cea preferata, de aceea e bine sa nu te opresti la aparente.

Horoscop 8 februarie 2015 – Sagetator
Iesi in lume, mergi in natura, du-te unde vezi cu ochii, pentru ca cel mai minunat lucru de care poti avea azi parte e aerul proaspat! O drumetie prin imprejurimi, o zi petrecuta afara, o calatorie cu masina, chiar si fara o tinta anume, pot avea efecte relaxante asupra psihicului tau. Lasa orice treaba deoparte, nu te mai gandi la nimic din ceea ce te asteapta acasa, scoate-ti familia la aer. Va veti intoarce cu totii acasa intremati, incarcati de energie pozitiva, si cu o pofta grozava de mancare si de distractie. Semn ca exact de asta iti era tie cel mai dor: de un pic de aer curat, de natura, atat cat ai parte de ea in localitatea in care traiesti, sau de un peisaj de vis, daca ai norocul sa pleci mai departe.

Horoscop 8 februarie 2015- Capricorn
Coincidentele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu il putem intelege, dar unele lucruri sunt atat de bine programate acolo sus, incat ne pot lasa fara cuvinte. Asta traiesti si tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit in locul potrivit. Dupa ce beneficiezi de el, incepi sa faci un intreg sir de asociatii de idei prin care iti dai seama ca ar fi fost de ajuns doar o clipa care sa nu te mai lase sa ajungi la acel superb moment. Ai fi putut rata aceasta minune daca te-ai fi abatut si un singur pas mai intr-o parte de la calea principala, dar ai avut noroc si ai prins exact valul care te ducea acolo unde esti acum! Totul ca intr-o sincronizare perfecta!

Horoscop 8 februarie 2015- Varsator
Nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu tine, pentru ca nu ai alaturi de tine oameni care gandesc la fel. Unii il iau pe nu in brate, altii critica tot ce aud, dar tu continua sa crezi in directia ta si gandeste pozitiv pana la capat. Nu te lasa invins de negatii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai incing, ci conteaza sa-ti pastrezi tonusul pozitiv si sa nu tii cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde doresti si vei fi mandru ca ai ramas ferm pe pozitie, iar cei care acum te critica, isi vor recunoaste infrangerea, dar nu atat de simplu.

Horoscop 8 februarie 2015- Pesti
Chiar daca aveti multa treaba, nu este cazul sa va faceti griji. Sunteti intr-o forma de zile mari. Singurele dificultati pe care le puteti intampina sunt cele de comunicare. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale!

Horoscop 8 februarie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top