Connect with us

Revistateo.ro

Uite cum te poți transforma în soția perfectă

Cuplu

Uite cum te poți transforma în soția perfectă

Uite cum te poți transforma în soția perfectă:

1. Fii cât mai drăguţă. Știi ce se spune despre zâmbetul unei femei? Că este cheia inimii oricărui bărbat. Drept urmare, zâmbește de fiecare dată când privirile voastre se întâlnesc și încearcă să pari cât mai înțelegătoare și prietenoasă. Nu va mai avea curaj să-ți reproșeze nimic, vei vedea!

2. Ai grijă de tine. Multe femei tind să nu se mai îngrijească la fel de mult cum o făceau înainte de căsătorie, iar asta s-ar putea să nu fie pe placul partenerului de viață. Sigur, vei spune că ai multe pe cap și timpul nu-ți permite. Fă în așa fel încât să-ți dedici o parte din zi ție, moment în care te poți machia, coafa, sau încerca trucuri care să-i reamintească soțului tău de ce te-a luat de nevastă.

3. Comunicare și iar comunicare. Succesul într-o relație ține foarte mult de comunicare, iar ăsta este un lucru dovedit științific. Dacă vei sta supărată pe el, așteptând să-și dea el seama cu ce a greșit sau ce s-a întâmplat ,va fi o pierdere de timp, din care niciunul nu va avea ceva de câștigat. Așează-te frumos în brațele lui și spune-i ce ai pe suflet. Vei vedea că îți va oferi sprijinul după care tânjești atât de mult, iar asta te va face să-l iubești și mai tare.

4. Intimitate. Chiar dacă sunteți într-o relație stabilă și locuiți împreună, fiecare dintre voi simte nevoia să facă diverse lucruri și în afara relației. Puteți merge în oraș separat, fiecare cu prietenii sau colegii lui, ori la cumpărături sau orice altceva vă mai trece prin cap. Dacă nu este încântat de ideea de a merge cu tine să te uiți după pantofi, nu te supăra. Asta este “obligația” celei mai bune prietene ale tale.

5. Nu-l bate la cap. Ați văzut voi bărbat căruia să-i placă să fie cicălit? Nici noi, tocmai de accea, dacă vrei ceva anume de la el, roagă-l frumos să te ajute sau explică-i de ce ai nevoie de asta.

6. Oferă-i sprijin. Chiar dacă nu pare, și un bărbat are nevoia de un umăr pe care să (se) plângă. Arată-i așadar că vei fi acolo pentru el mereu și încurajează-l când vezi că este la pământ.

7. Nu lăsa flacăra să se stingă. Nu ne referim aici la a băga lemne pe foc, ci vorbim metaforic. Dormitorul trebuie să rămână în permanență un loc al dorinței, iar la asta trebuie să contribui și tu. O lengerie sexy, un cadou neașteptat sau o cină romantică îl va da pe spate pe partenerul tău de viață, la propriu și la figurat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top