Connect with us

Revistateo.ro

Top 5 zodii care au cele mai mari șanse să se îndrăgostească de Valentine's Day

Stiri

Top 5 zodii care au cele mai mari șanse să se îndrăgostească de Valentine’s Day

LOCUL 5: TAUR (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 47%)
Îl știi pe băiatul acela care îți tot scria pe Whatsapp și tu l-ai ignorat? S-ar putea să te surprindă sâmbătă, pe 14 februarie, când îl vei întâlni la o petrecere cu prietenele tale, și nu doar că te va surprinde să îl vezi acolo, însă vei bea câteva pahare să îți faci curajul să îl abordezi. Gândul tău în seara de 14 Februarie va sta la cum să îți repari greșeala de a-l fi ignorat pe acel băiat care este vizibil topit după tine.

LOCUL 4: SCORPION (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 51%)
Am putea spune că cei născuți în zodia Scorpion vor trăi chiar o reîndrăgostire. O persoană importantă revine în viața lor, altfel. Din această experiență, Scorpionul trebuie să învețe că nimic nu are sfârșit, ci totul este un continuu început.

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE TAC ȘI FAC

LOCUL 3: LEU (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 56%)
Dacă ești născută în zodia Leu, s-ar putea să simți fluturași în stomac de Ziua Îndrăgostiților, și asta deoarece cineva drag ție, care credeai că nu se va mai întoarce vreodată, revine din străinătate cu gânduri de… ceva serios. Cei care au momentan un cuplu pot fi năpădiți din nou de fiorii dragostei, însă aceste sentimente vor pune actuala relație în pericol. Mare grijă cum te aventurezi de Valentine’s Day.

LOCUL 2: FECIOARĂ (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 60%)
Nu e de mirare că Fecioara are un asemenea procent. Și nu are legătură neapărat cu Valentine’s Day. Fecioarele în general se îndrăgostesc și dezîndrăgostesc foarte repede de cei din jur. Uneori suferă pătimaș și nu sunt capabile să aibă niciodată o iubire platonică. Orice privire îndelungată cu cea a unei Fecioare va naște în aceasta o pasiune de nepotolit.

LOCUL 1: PEȘTI (ȘANSE DE ÎNDRĂGOSTIRE – 65%)
La fel ca și Fecioarele, Peștii sunt receptivi la orice gest din partea celuilalt, și pot cădea ușor în plasa iubirii. Ziua de 14 Februarie este una foarte sensibilă pentru aceștia, îndrăgostindu-se mai ușor de cineva decât în restul anului. Dar, atenție! Sentimentil de îndrăgosteală poate fi confundat cu o nevoie de natură fizică, în mod strict.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top