Connect with us

Revistateo.ro

Taur – pentru că este un semn de Pământ, acestui nativ i se recomandă purtarea unor pietre în nuanțe de galben, cum este topazul. Gemeni – acești nativi se pare că sunt influențați de pietrele în nuanțe de violet, ori alte ametiste care sporesc șansele la fericire și dragoste. Rac – cei născuți sub acest semn trebuie să aleagă bijuteriile care au smaralde, întrucât acestea se potrivesc perfect cu latura emoțională a acestuia. Leu – pentru că este un semn zodiacal puternic, Leul se simte extraordinar dacă poartă chihlimbar. Nuanța sa unică îl va face pe acest nativ să se simtă ca un adevărat rege al junglei urbane. Fecioara – toată lumea știe cât de sensibilă este o Fecioară, așa că aceasta are nevoie să poarte pietre închise la culoare. Asta le va da încrederea necesară în forțele proprii. Balanță – această zodie poate fi considerată una norocoasă, căci poate jongla cu diferite pietre. Fie că optează pentru topaz, acvamarin sau chihlimbar, Balanța va ieși mereu în evidență cu ajutorul podoabelor din aceste pietre. Săgetător – nativul născut sub această zodie are o singură preferință: roșul. Se pare că nuanța rubinului îi activează pe Scorpioni și îi va face demni de semnul zodiacal pe care îl poartă. Capricorn – ce știm despre această zodie este faptul că nativii ei sunt oameni cu picioarele pe pământ. Pentru a-și domoli carcaterul temperamental, aceștia ar trebui să poarte cât mai des perle negre. Vărsător – acești nativi se simt bine dacă poartă bijuterii cu safire, dar în același timp le preferă și pe cele realizate din tucoaze, renumite pentru starea de bine pe care o conferă celor care au asupra lor. Pești – cei născuți sub semnul Peștilor vor alege mereu ametistele, căci aceste pietre le vor da starea de bine de care avem cu toții atata nevoie.

Stiri

Ce talismane să porți în funcție de zodia ta

Ce talismane să porți în funcție de zodia ta.

Berbec – diamantul îţi aduce claritate în gândire, iar piatra sângelui (heliotropul) îţi aduce armonie şi te protejează de energiile negative.

Taur – pentru că este un semn de Pământ, acestui nativ i se recomandă purtarea unor pietre în nuanțe de galben, cum este topazul.

Gemeni – acești nativi se pare că sunt influențați de pietrele în nuanțe de violet, ori alte ametiste care sporesc șansele la fericire și dragoste.

Rac – cei născuți sub acest semn trebuie să aleagă bijuteriile care au smaralde, întrucât acestea se potrivesc perfect cu latura emoțională a acestuia.

Leu – pentru că este un semn zodiacal puternic, Leul se simte extraordinar dacă poartă chihlimbar. Nuanța sa unică îl va face pe acest nativ să se simtă ca un adevărat rege al junglei urbane.

Fecioara – toată lumea știe cât de sensibilă este o Fecioară, așa că aceasta are nevoie să poarte pietre închise la culoare. Asta le va da încrederea necesară în forțele proprii.

Balanță – această zodie poate fi considerată una norocoasă, căci poate jongla cu diferite pietre. Fie că optează pentru topaz, acvamarin sau chihlimbar, Balanța va ieși mereu în evidență cu ajutorul podoabelor din aceste pietre.

Săgetător – nativul născut sub această zodie are o singură preferință: roșul. Se pare că nuanța rubinului îi activează pe Scorpioni și îi va face demni de semnul zodiacal pe care îl poartă.

Capricorn – ce știm despre această zodie este faptul că nativii ei sunt oameni cu picioarele pe pământ. Pentru a-și domoli carcaterul temperamental, aceștia ar trebui să poarte cât mai des perle negre.

Vărsător – acești nativi se simt bine dacă poartă bijuterii cu safire, dar în același timp le preferă și pe cele realizate din tucoaze, renumite pentru starea de bine pe care o conferă celor care au asupra lor.

Pești – cei născuți sub semnul Peștilor vor alege mereu ametistele, căci aceste pietre le vor da starea de bine de care avem cu toții atata nevoie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top