Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să faci dacă vrei să rămâi însărcinată rapid

Stiri

Ce trebuie să faci dacă vrei să rămâi însărcinată rapid

Dacă vrei să rămâi mai repede însărcinată, trebuie să te lași de fumat. Medicii și oamenii de știință au constatat că fumatul afectează grav infertilitatea, atât la femei cât și la bărbați. Potrivit unui studiu apărut în revista „Fertilitate și sterilitate”, bărbații care fumează au o reducere a testosteronului cu până la 20%, și o scădere a spermatozoizilor cu până la 17%.

Când vine vorba de fumat, trebuie precizat că aici se includ și fumătorii pasivi, adică cei care inhalează fum de țigară zi de zi fără să fumeze. Și aceștia pot să fie afectați, devenind mai puțin fertili. Femeile care renunță rapid la țigări au șanse tot la fel de rapide să devină mămici. Renunțatul la țigări crește rata fertilității cu până la peste 500%, iar numărul spermatozoizilor explodează cu până la 800%!

CITEȘTE ȘI: AFLĂ LUNA ÎN CARE VEI RĂMÂNE ÎNSĂRCINATĂ

Fructele și legumele sunt esențiale în alimentația fiecărei persoane, mai ales în cazul femeilor care vor să devină însărcinate. Acestea conțin antioxidanți, iar antioxidanții țin la depărtare microbii și baceriile, prevenind probleme ale infertilității și tumorile. Experții consideră, pe de altă parte, că femeile care vor să rămână gravide trebuie să renunțe la fructele de mare, treptat.

O altă problemă semnalată de medici este cea pe care o au femeile ce suferă de sindromul ovarelor polichistice. Scăderea în greutate cu doar 5%, în astfel de cazuri, duce la o creștere imediată a fertilității.

Tot pentru fertilitate sunt recomandate alimentele care conțin vitamina C și E în special, iar bărbații își pot crește virilitatea consumând pește (acesta conține acizi grași esențiali Omega-3).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top