Connect with us

Revistateo.ro

Ce să NU îi iei partenerului de Valentine’s Day

Cuplu

Ce să NU îi iei partenerului de Valentine’s Day

Ce să NU îi iei partenerului de Valentine’s Day. Boxeri. Nici să nu-ţi treacă prin cap să-i oferi partenerului tău o pereche de chiloţi cu inimioare, Superman, ori alte personaje din desenele animate. Asta s-ar putea mai degrabă să-i amintească de vremea în care mama îi cumpăra lenjeria intimă şi şosetele, fără ca el să aibă un cuvânt de spus în asta. Poţi opta însă pentru echipamentul sportiv al echipei preferate, ori bilete la un meci de fotbal. Va fi în al nouălea cer!

Fotografii înrămate. Nu crezi că sunt suficiente sutele de poze din calculator, telefon, ori cele de pe noptieră? El da, aşa că nu-l vei surprinde cu absolut nimic. Dacă vrei neapărat să-l impresionezi, poţi să-i oferi o poză cu tine în lenjerie intimă, ori în costumul Evei. Asta doar dacă aveţi o relaţie serioasă şi eşti sigură că nu o va împărtăşi cu prietenii lui. Şi nu uita, vorbim despre senzualitate, nu pornografie!

Jucării de pluş. De departe sunt cele mai nepotrivite cadouri pe care le poţi face unui bărbat. După cum spuneam mai sus, eşti partenera lui, nu mama sau bunica. Singura jucărie de pluş care l-ar putea interesa eşti tu, costumată într-un iepuraş Playboy ori o păpuşă Barbie.

Voucher la salonul de înfrumuseţare. Poate că v-ar prinde bine o zi de relaxare la spa, dar gândeşte-te: cărui bărbat îi place să se dea cu nămol pe faţă, ori să stea cu castraveţii pe ochi? Un masaj erotic este cu totul altă treabă, aşa că dacă sunteţi mai open minded, mergeţi împreună acolo.

Bomboane şi ciocolată. Din nou, asta îi va aminti de copilărie şi nu de tine. Lasă-l pe el să-ţi facă un astfel de cadou, în timp ce tu îi poţi oferi o sticlă de bautură fină, mult mai apreciată de un domn.

Flori. Flori de Valentine’s Day unui bărbat? Acum că ai spus asta cu voce tare, cum ţi se pare ideea? Imaginează-ţi, tu îi oferi un buchet de trandafiri, el îţi dă altul la schimb…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top