Connect with us

Revistateo.ro

Anastacia va susţine un concert în România pe 29 iunie

Inedit

Anastacia va susţine un concert în România pe 29 iunie

Anastacia va susţine un concert în România pe 29 iunie.

Cele mai cunoscute hituri lansate de Anastacia, printre care „I’m Outta Love”, „Paid My Dues” şi „Left Outside Alone” vor răsuna la Sala Palatului din Bucureşti pe data de 29 iunie. Astfel, celebra cântăreață a anunţat faptul că a inclus România în cadrul turneului „Resurrection Tour” din 2015.

Artista a revenit pe piaţa muzicală anul trecut, odată cu lansarea celui de-al şaselea album intitulat „Resurrection”, primul single extras fiind „Stupid Little Things”.

Puţini ştiu însă cât de sugestiv este numele ultimului disc pentru Anastacia. Aceasta poate fi considerată o adevărată luptătoare, după ce în 2003 artista a fost diagnosticată cu cancer la sân. După o serie de tratamente, boala a recidivat şi mai puternic în 2013, atunci când Anastacia a fost supusă unei duble masectomii.

Chiar dacă i s-a recomandat de către medici să se retragă definitiv de pe scenă, artista a revenit în 2014 şi a lansat albumul „Resurrection”, prin care a demonstrat tuturor că este mai puternică decât orice boală.

Printre ţările pe care artista a ales să-şi promoveze noul disc se află şi România, locul în care se bucură de o mare popularitate. Tocmai de aceea, organizatorii au decis ca biletele să fie deja puse în vânzare, iar cei care vor să o vadă pe artistă pe scena Sălii palatului din Bucureşti işi pot rezerva un loc începând cu 11 februarie.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. irina

    2015-02-11T01:55:48+02:00 at 2015-02-11T01:55:48+02:00

    O cantareata exceptionala !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top