Connect with us

Revistateo.ro

Au apărut blugii parfumaţi

Inedit

Moda blugilor parfumaţi

Au apărut blugii parfumaţi. Idea inedită aparţine unei companii portugheze, Salsa, care s-a gândit anul trecut să revoluţioneze pereachea de jeanşi, adăugând în material microcapsule de parfum. Perechi produse vin în cinci nuanţe neon – albastru, roz, verde, portocaliu şi galben. În plus, producătorul a declarat că fiecare pereche are un parfum distinct. Cei albaştri miros a afine, cei galbeni a lâmâie, cei roz a căpşuni, cei portocalii a portocală iar cei verzi a mere.

Mai mult decât atât, Salsa ne asigură că mirosul persistă chiar şi după 20 de spălări. Astfel, chiar dacă vor fi spălaţi săptămânal, blugii pot fi purtaţi până la 140 de zile fără a-şi pierde mirosul specific. Asta se datorează microcapsulelor încorporate în bumbac şi elestan, materialele din care sunt fabricaţi. Asta va duce la o eliminare treptată a parfumului, spun producătorii blugilor scoşi la vânzare cu preţul de 69 de euro.

Drept urmare, nu ne-ar mira ca pe viitor să vedem şi alte modele de îmbrăcăminte care să folosească această tehincă inovatoare, făcându-ne să renunţăm la a mai cumpăra parfumul separat.

Dacă vrei să ai şi tu haine parfumate mai mult timp, tot ce trebuie să faci este să îţi dai pe haine spray de corp, ori să pui câteva picături din parfumul preferat în apa în care vei ţine haina respectivă câteva minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top