Connect with us

Revistateo.ro

Obiceiurile înainte de somn ale oamenilor celebri

Inedit

Obiceiurile de dinainte de somn ale oamenilor celebri

Obiceiurile de dinainte de somn ale oamenilor celebri.

Fără tehnologie. Arianna Huffington, redactorul şef al Huffington Post Media Group, care deţine printre altele şi cel mai mare site online din SUA, îşi lasă laptopul şi telefonul mobil deoparte, pentru a se deconecta de la activităţile zilnice. Se pare că face un lucru extrem de benefic pentru organism, căci un studiu a arătat cum lumina produsă de diferite dispozitive păcăleşte coprul uman şi-l face să creadă că este zi şi nu noapte. Concluzia? Lumina artificială ne face să adormim mai greu şi să ne trezim mai obosiţi.

O scurtă plimbare. Directorul reţelei de socializare Buffer preferă să facă o plimbare înainte de somn, pentru a se elibera de stresul din timpul zilei. Mai mult decât atât, se pare că aceste plimbări sunt benefice pentru organism, în special dacă nu eşti un adept al mersului la sală.

Meditaţia. Oprah Winfrey a vorbit deseori despre ideea meditaţiei, lucru pe care îl şi face înainte de a adormi. Un studiu publicat recent a arătat că această activitate reduce nivelul de stres, depresia şi chiar durerea.

Fă-ţi planul pentru ziua următoare. Directorul executiv de la American Express merge pe un plan simplu înainte de culcare: îşi pune la punct trei lucruri pe care vrea să le facă după ce se trezeşte. Se pare că acest lucru este extrem de folositor, pentru astfel vei avea deja stabilite priorităţile pentru ziua următoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top