Connect with us

Revistateo.ro

Mercur nu mai este retrograd

Horoscop

Mercur nu mai este retrograd

Urmează, așadar, o perioadă în care vedem lucrurile mai clar, dar nu e bine să luam decizii în grabă. Au fost 3 săptămâni în care unii dintre noi am pierdut prieteni, alianțe, speranțe, am făcut curățenie, am analizat. Dacă am înțeles ceva din toate acestea, atunci Mercur retrograd a fost, de fapt, prietenul nostru, cel care ne-a arătat unde am greșit și cum să interpretăm mesajele. Să vedem ce înseamnă pentru fiecare zodie, perioada următoare.

Berbec

Se anunță zile liniștite. Dacă ai cumpărături importante de făcut, poți scoate banii, după 12 februarie, când poți semna liniștit și noi contracte. Poți să bați în cuie agenda pentru perioada următoare.

Taur

Orice decizie legată de locul de muncă e bine să aibă loc după 12 februarie. O persoană din trecut revine în viața ta, cu o ofertă de nerefuzat. Ieșirile în oraș îți pot aduce și ele oportunități favorabile în domeniul carierei.

Gemeni

Atenție la bunuri și încearcă să amâni semnarea unor acte sau luarea unor decizii legate de locul de muncă! Așteaptă să te mai liniștești puțin și vei vedea totul mult mai clar! Lacăt la gură!

Rac

Sfârșitul de săptămână îți aduce vești bune cu și despre bani sau noi șanse de câștig. Ți se ia, pur și simplu, vălul de pe față și vezi exact ce ai de făcut în continuare. Toate neînțelegerile cu persoana iubită, din ultimul timp, vor fi discutate și rezolvate tot spre sfârșitul săptămânii.

Leu

E bine să reiei după 12 februarie discuțiile despre afaceri. Vei putea să iei, acum, deciziile pe care nu le-ai găsit atâta timp. Nu accepta și nu lansa o cerere în căsătorie! Nu e timpul potrivit pentru asta! Cântărește, gândește, așteaptă!

Fecioara

Problemele de sănătate pot fi rezolvate acum. Vei putea alege medicamentele sau tratamentele benefice ție, iar rezolvarea lor se va întâmpla după 18 februarie. O altă veste bună este că vei munci mai puțin, iar relații cu cei de la muncă se vor destinde.

Balanță

Revii la sentimente, romantism, drăgălașenii. Creativitatea redevine și ea la cote maxime, iar exteriorul nu te va mai influența în niciun fel. Pe scurt, inima și mintea vor funcționa la cote maxime. Cei care au copii, vor reveni la o relație minunată cu aceștia, cu zâmbete și declarații.

Scorpion

E o perioadă bună pentru a se ocupa, trup și suflet, de casă și familie. Timpul liber este bine să-l folosească pentru cei apropiați, să-i ajute, să le dea sfaturi, să fie lângă ei. Atenție mare la tentația de a cheltui excesiv!

Săgetător

Problemele de la serviciu de până acum, vor dispărea de la sine de pe 12 februarie. În schimb, vei vorbi mult, vei coresponda mult, vei primi multe informații pe care trebuie să le selectezi cu atenție. Nu da înapoi dacă ți se oferă șansa să începi ceva studii sau cursuri!

 Capricorn

E timpul să analizezi atent ce ai de făcut pentru a-ți câștiga existența. Tot ce nu ți s-a legat până acum, tot ce nu ți-a fost pe plac, vei vedea cu alți ochi și din altă perspectivă. Redevii practic, rațional, comunicativ.

Vărsător

Acum că Mercur nu mai este retrograd, cei din jur te vor înțelege, din nou. Ai șansa să repui cap la cap informații, situații, discuții, experiențe. Ușile închise până mai ieri, se vor deschide cu ușurință. Dacă ai de semnat contracte sau înțelegeri, fă-o spre sfârșitul săptămânii! Vei obține rezultatele pe care ți le-ai dorit mereu.

Pești

Trecutul revine. Te confunți, singur, cu probleme sau situații neplăcute pentru că nu vrei să vorbești cu cineva, așa că prietenii te percep distant, absent. Vei trece prin filtru toate acestea și vei căuta răspunsuri. Nu te învinovăți, păstrează secretele și mergi mai departe!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top