Connect with us

Revistateo.ro

Poruncile sexuale ale unei femei

Cuplu

Poruncile sexuale ale unei femei

Poruncile sexuale ale unei femei.

1. Să nu plângi. Acesta ar putea fi cel mai rău lucru pe care poţi să-l faci vreodată în pat. Pe lângă faptul că partenerul tău ar putea crede că este un amant slab, l-ai convinge că meriţi internată la un spital de boli psihice. Mai mult decât atât, un studiu, ciudat ce-i drept, a arătat că mirosul lacrimilor le şterge bărbaţilor orice urmă a chefului de sex.

2. Să nu râzi. Ne referim aici la râsul isteric, aproape la fel de grav ca şi plânsul de mai sus. La fel ca şi în cazul anterior, partenerul tău va începe să-şi pună întrebări legate de randamentul său, dar şi de sănătatea ta psihică.

3. Să nu te prefaci. Chiar dacă femeile sunt maestre ale artei disimulării, nu te gândi că ai putea să-ţi păcăleşti partenerul cu un orgasm fals. El va simţi în momentul în care ai atins punctul culminant în egală măsură cum şi reciproca este valabilă. Dacă chiar nu poţi avea orgasm, nu-i nicio problemă. Spune-i asta şi explică-i ce trebuie să facă pentru a te aduce în punctul maxim de fericire. Va aprecia că eşti o profesoară bună, iar elevul tău s-ar putea să primească premiul şi coroniţa la final.

4. Renunţă la timiditate. În momentul în care te vei ruşina atunci când va veni vorba despre sex, ori ce poziţii ai vrea să încerci, partenerul tău va crede despre tine că nu eşti prea bună la pat şi va testa concurenţa. Poţi începe cu lucruri simple, cum sunt lenjeriile intime mai sexy, ori cititul unor cărţi erotice. Fă-l în aşa fel încât să înţeleagă că timiditatea ta se opreşte la uşa dormitorului.

5. Descoperă ce vrei cu adevărat. În momentul în care te întreabă cum vrei să faci dragoste, nu-i răspunde cu “nu ştiu”. De fapt, mai bine scoate această replică din dicţionarul tău, căci nu te va ajuta niciodată la nimic. Spune-i mai bine care sunt zonele în care îţi place să fii atinsă ori sărutată, sau spune-i că vrei să încerci ceva nou de data asta. Partenerul tău va fi în culmea fericirii, sentiment pe care îl vei trăi şi tu după câteva momente.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top