Connect with us

Revistateo.ro

7 curiozități despre SEXUL ORAL

Cuplu

7 curiozități despre SEXUL ORAL

7 curiozități despre sexul oral:

1. SEXUL ORAL ESTE ANTIDEPRESIV
Sexul oral este antidepresiv, iar motivul pentru care cercetătorii au ajuns la această concluzie este lichidul seminal masculin. Sperma conține cortizol, o substanță care îmbunătățește starea generală de spirit, și mai conține și alte trei arme antidepresive prin excelență: melatonină, tirotropină și seroonină.

2. ȘI ANIMALELE PRACTICĂ SEXUL ORAL
Anumite tipuri de maimuțe practică sexul oral, la fel ca și oamenii, însă mai mult sub formă de joacă, da fiind faptul că le provoacă plăcere. Sexul oral a fost constata și în cazul liliecilor, specialiștii susținând că liliecii sunt printre puținele mamifere cu o durată îndelungată a actului sexual.

CITEȘTE ȘI: AFLĂ DACĂ EȘTI DEPENDENT DE SEX

3. SEXUL ORAL ESTE CULT
Dacă a vorbi limba latină ține de oamenii culți, și sexul oral poate fi asociat cu elita. Deoarece cuvintele care descriu sexul oral sunt de origine latină (felație vine de la fellatio), iar cunnilingus vine de la cunnus și lengua.

4. 69% DIN OAMENI FAC SEX ORAL
Potrivit unui sondaj realizat de marca de prezervative Durex, aproape 70% din populația planetei este pusă la zi cu sexul oral, practicându-l.

5. SEXUL ORAL PREVINE ÎMBĂTRÂNIREA
Sexul oral ajută la eliberarea de oxitocină și îmbunătățește sănătatea cardiovasculară. Totodată, persoanele care practică sex oral întineresc mai greu, se arată în mai multe studii.

6. SE POT TRANSMITE BOLI ȘI PRIN SEX ORAL
Gonoreea, sifilisul sau herpesul pot fi transmise prin practicarea sexului oral. Riscul nu este la fel de mare ca în cazul celorlalte practici sexuale, dar el este acolo.

7. SEXUL ORAL ÎNGRAȘĂ… SAU NU
Potrivit informațiilor oferite de nuriționiști, o ejaculare normală are o valoare de 20 de calorii. Depinde ce calcule face fiecare pentru a da răspunsul corect.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top