Connect with us

Revistateo.ro

Sarah Jessica Parker revine pe micile ecrane!

Stiri

Sarah Jessica Parker revine pe micile ecrane!

Sarah Jessica Parker se întoarce pe micile ecrane, la 11 ani de la succesul pe care l-a înregistrat cu serialul „Totul despre sex”. Actrița va juca într-o nouă comedie romantică, „Divorce”, produsă de HBO International.

Sarah Jessica Parker revine pe micile ecrane într-o poveste modernă de iubiră, presărată cu umor și situații în care se regăsește orice femeie actuală. În serialul „Divorce” actrița va interpreta un personaj care își caută viața după ce suferă un divorț (care se prevede interminabil) și realziează că un nou început nu e așa de ușor pe cât se spune în teorie.

CITEȘTE ȘI: CEL MAI CONTROVERSAT SERIAL AL TUTUROR TIMPURILOR REVINE

Serialul „Divorce” se va turna tot în New York, oraș în care s-a filmat și „Sex and the city”. Pe lângă Sarah Jessica Parker, în serialul „Divorce” vor mai juca și alți actori cunoscuți precum Thomas Haden Church („Sideways”) sau Molly Shannon.

Sarah Jessica Parker a jucat și în varianta cinematografică a serialului „Totul despre sex”, „Sex and the city: The Movie”, și mai apoi în continuare primului film, „Sex and the city 2” (2010). Sarah Jessica Parker este o cunoscută actriță de filme și seriale din Statele Unite ale Americii, aceasta jucând în producții cinematografice de succes din 1974.

Printre rolurile magistrale pe care le-a interpretat de-a lungul timpului enumerăm: Carolyn McAdams (în „Fight of the navigator” – 1986), Nathalie Lake (în „Mars attack!”, 1996), Meredith Morton (în pelicula „The family stone” – 2005) sau Kira în „Escape from planet Earth” (2013).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top