Connect with us

Revistateo.ro

De ce ar trebui să încerci un tratament facial cu oxigen

Cosmetica

De ce ar trebui să încerci un tratament facial cu oxigen

Tratamentul facial cu oxigen este perfect pentru persoanele care au tenul uscat și nu numai. Combate efectele pe care poluarea și radicalii liberi le au asupra tenului și oferă o hidratare în profunzime. ACest nivel de hidratare restaurează PH-ul normal al pielii și o pregătește pentru expunerea la soare. Acest tip  de tratament elimină toate impuritățile și stimulează circulația sângelui. Astfel obrajii tăi vor avea iar culoare și tenul tău va fi plin de viață.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE INGREDIENTE TREBUIE SĂ CONȚINĂ UN DEMACHIANT ORGANIC

Odată cu acest tratament calitatea pielii tale va crește în mod considerabil, porii se vor strânge și acneea va fi eliminată. Tratamentul cu oxigen este renumit pentru faptul că remediază aspectul porilor dilatați și oferă o curățare în profunzime a tenului. Astfel, murdăria, praful, uleiurile în exces și orice alte impurități sunt eliminate complet și pielea capătă un aspect sănătos și strălucitor.

Acest tip de tratament întinerește tenul și îi oferă o strălucire naturală. Oxigenul luptă împotriva radicalilor liberi și stimulează producția de colagen, care menține tenul în formă, ferm și elastic. Rezultatul este eliminarea liniilor fine, estomparea aspectului neplăcut al ridurilor și al petelor și luminarea tenului.

Totodată, tratamentul facial cu oxigen ajută la eliminarea toxinelor acumulate în stratul de piele din cauza stresului și a poluării. Îndepărtarea acestor toxine lasă pielea curată, întinerită și luminoasă, fără coșuri, puncte negre sau pete. Niciun alt tratament facial nu elimină atât de eficient toxinele acumulate în epidermă. După un singur tratament de acest gen pielea va fi mai elastică și va avea un tonus mai bun. Celulele se vor regenera mai facil și celulele moarte vor și îndepărtate odată cu murdăria și toxinele. Este un tratament căruia ar trebui să îi acorzi o șansă, mai ales acum, că v ine primăvara și vrem să arătăm cât mai tinere și mai frumoase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top