Connect with us

Revistateo.ro

Ce alimente să consumi pentru a trata problemele pielii

Frumusete

Ce alimente să consumi pentru a trata problemele pielii

Afinele se numără printre fructele care ar trebui să fie incluse în dieta ta. Acestea au un conținut bogat de vitamina C, un antioxidant puternic care luptă împotriva acțiunii radicalilor liberi și îi oferă tenului tău un aspect sănătos, o strălucire naturală și toată luminozitatea de care are nevoie. Totodată, acestea te ajută să lupți împotriva petelor și a coșurilor.

CITEȘTE ȘI: REMEDII EFICIENTE PENTRU MÂINI CATIFELATE

Peștele precum macroul, somonul și sardinele reprezintă o soluție ideală pentru sănătatea pielii. Acizii grași omega 3 din compoziția acestor pești echilibrează uleiurile naturale din piele, elimină radicalii liberi și lasă pielea mai catifelată. Nu uita că ai nevoie de grăsimi sănătoase pentru a avea o piele suplă și elastică.

Cerealele integrale se numără și ele printre alimentele care nu trebuie să lipsească din alimentația ta zilnică. Cu cât cerealele sunt mai puțin procesate, cu atât consumul de fibre este mai mare. Acest lucru ajută la eliminarea problemelor digestive, iar asta conduce la o piele mai sănătoasă, luminoasă și elastică. Nu uita de apă, care este esențială pentru o piele hidratată. Oricât de multe creme ai utiliza, dacă nu te hidratezi din interior tenul nu va arăta niciodată sănătos.

Nu uita de legume. Înlocuiește cartofii normali cu cartofi dulci, deoarece sunt bogați în vitamina A. Aceasta ajută în mod eficient la eliminarea ridurilor și a semnelor îmbătrânirii. Vitamina A este ingredient principal în numeroase creme de față și produse cosmetice, așa că orice aliment care o conține este binevenit. Broccoli, de asemenea, este excelent pentru sănătatea pielii, având un conținut bogat în vitamina E. Vitamina E menține pielea hidratată și îi oferă elasticitate. totodată conține și vitaminele A și C, ale căror beneficii le-am menționat mai sus. Cu cât această legumă are o culoare mai intensă, cu atât conține mai mulți antioxidanți.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top