Connect with us

Revistateo.ro

Cum să ascunzi bărbia dublă cu ajutorul machiajului

Machiaj

Cum să ascunzi bărbia dublă cu ajutorul machiajului

Iluminează-ți zona pomeților și a ochilor și utilizează un fard de pleoape subtil. După ce aplici iluminator în aceasta zona, folosește un blush care să îți dea un aspect natural. Evită bronzerul sau culorile puternice. Este important să atragi atenția asupra ochilor, așa că nu te sfii să folosești creion dermatograf, eyeliner și mascara. Genele false vor adăuga un plus de rafinament și vor atrage toate privirile, astfel încât ochii se vor transforma in zona principală care va atrage atenția.

CITEȘTE ȘI: LIFTING FACIAL DOAR CU AJUTORUL MACHIAJULUI

Dacă nu vrei un machiaj mai încărcat al ochilor, încearcă să te axezi pe buze. Nu uita de creion pentru contur, care nu numai că fixează culoarea, dar evidențiază mult mai bine conturul buzelor. Optează pentru culori îndrăznețe și evită nuanțele de nude sau roz pal. Alege un ruj roșu, vișiniu sau maro închis. Dacă ești adepta lip glossurilor e și mai bine. Strălucirea unui lip gloss va atrage atenția de la bărbie și o va plasa asupra buzelor.

Conturul feței este foarte important, mai ales cel al maxilarului. Umbrele create subțiază fața și cu ajutorul lui poți evidenția trăsăturile dorite. Cu ajutorul unui fond de ten cu două nuanțe mai închise, cu o pudră mai închisă sau cu un bronzer, conturează de-a lungul maxilarului și cu ajutorul unei pensule speciale omogenizează culoarea astfel încât să ai un aspect natural.

Coafura contează foarte mult. Încearcă să eviți părul lăsat pe spate sau coafurile foarte voluminoase, pentru că astfel nu faci decât să atragi atenția asupra barbiei. Un coc sau o coadă legată strâns la spate îți vor subția fața și sunt mult mai potrivite.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top