Connect with us

Revistateo.ro

EXCLUSIV. Fotografiile care indică vina lui Bruce Jenner în accidentul momentului în SUA

Stiri

EXCLUSIV. Fotografiile care indică vina lui Bruce Jenner în accidentul momentului în SUA

TMZ.COM publică 9 fotografii realizate de un fotograf independent care arată că Bruce Jenner ar fi produs accidentul mortal de care vorbește presa mondenă din întreaga lume. Dezbaterea momentului în presa americană este dacă mașina condusă de Bruce Jenner (Cadillac Escalade) a ajuns din urmă Lexus-ul aflat în față, tamponându-l sau pur și simplu a fost o ciocnire din mers.

Fotografiile publicate de TMZ.COM ar putea schimba total datele accidentului, culpabilizându-l pe Bruce Jenner de moartea unei persoane. Iată mai jos fotografiile cu pricina și explicațiile:

CITEȘTE ȘI: KRIS JENNER VORBEȘTE DESPRE DESPĂRȚIREA DE BRUCE

EXCLUSIV. Fotografiile care indica vina lui Bruce Jenner in accidentul momentului in SUA1

1. Bruce se află cu mașina pe autopista Pacific Coast. Polițiștii susțin că el ar fi avut o viteză de 80 kilometri la oră.
2. Bruce trece de o mașină. Observați stâlpul de telefon.
3. Observați că stâlpul de telefonie se află în spatele lui Jenner.
4. Mașina continuă să meargă normal și Bruce este observat fumând o țigară fără să fie preocupat foarte tare de trafic. Se mișcă fără control cu mașina și încurcă traficul.
5. Apare Lexusul. Forțele de ordine susțin că din acel moment Bruce a băgat viteza, inconștient fiind și preocupat de a fuma țigări, bagă brusc o frână.
6. Bruce se apropie de Lexus, care defilează în linie dreaptă.
7. Bruce lovește mașina. În imagine se observă cum Lexusul ”virează” spre stânga, după impact. Polițiștii spun că Bruce a lovit mașina din partea dreapta, aceasta alunecând apoi în sens invers.
8. Vedeți cum se deplasează mașina marca Lexus. Se vede mai mult de jumătate din mașina albă, iar polițiștii susțin că această mașină a mers mai departe lovind Priusul, după ciocnirea suferită din cauza mașinii conduse de Jenner.
9. Mașina Lexus virează în continuare spre stânga, însă nu mai sunt remedii de deblocare a traficului, așa că mașina va fi lovită de Hammer, omorând femeia care se afla la volan.

Bruce Jenner este tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, fost medaliat la Jocurile Olimpice. Acesta a provocat un accident îngrozitor. Bruce a șocat recent opinia publică declarând că vrea să devină femeie, motiv pentru care a recurs la o operație de schimbare de sex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top