Connect with us

Revistateo.ro

Aplicaţiile sexy GRATUITE care vă cresc pofta de amor

Stiri

Aplicaţiile sexy GRATUITE care vă cresc pofta de amor

Aplicaţiile sexy GRATUITE care vă cresc pofta de amor.

Kamasutra Lite. După cum spune şi numele aplicaţiei (iKamasutra), aceasta conţine peste 100 de poziţii sexuale. În plus, are o secţiune prin care poţi progresa, de la novice la KamaSutra Master. Se pare că 10 milioane de utiizatori încearcă în acest moment să ajungă la cel mai înalt nivel al experienţei sexuale. Aplicaţia o găseşti pe Google Play şi este gratuită.

Dirty Games: Truth or Dare (Adevăr sau provocare). Aplicaţia, gratuită pentru iPhone şi iPad, spune în felul următor: alege să joci adevăr sau provocare, stabileşte sexul respondentului şi apasă START. Porunca va veni prin intermediul aplicaţiei, iar tu trebuie să o execuţi.

Sexy Vibes. Această aplicaţie, disponibilă în mod gratuit pe Google Play, ghici ce face? Transformă telefonul tău într-un VIBRATOR! Se pare că a prins destul de bine, din moment ce deja a fost descărcată de 1,5 milioane utilizatori. Are mai multe trepte, aşa că poţi seta vibraţiile în funcţie de preferinţele tale.

CITESTE SI: O aplicație pentru telefon răspunde la dilema: ESTE FEMEIA MAI VORBĂREAȚĂ DECÂT BĂRBATUL?

Spice Dice. Aplicaţia presupune utilizarea unor zaruri ce au pe fiecare parte câte o poruncă. Puteţi alege diferite categorii de cereri, care de care mai îndrăzneţe, asta şi în funcţie de cât de bine vă cunoşteţi.

69 Places (69 de locuri). Acest „catalog” , disponibil gratuit pe iTunes, îţi va arăta care sunt cele mai inedite locuri pentru a face sex.

Couple sex game. Este cea mai indicată variantă în momentul în acre rămâi fără inspiraţie în pat. După ce o descarci de pe Google Play, aceasta îţi va oferi diverse variante prin care îţi poţi excita partenerul, la fel cum au procedat şi cei 500.000 de utilizatori care au descărcat-o până în prezent.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top