Connect with us

Revistateo.ro

Tot ce trebuie să știi despre părul șaten

Par & Coafuri

Tot ce trebuie să știi despre părul șaten

Multe femei optează pentru nuanțe de șaten deoarece sunt mai elegante și mai ușor de întreținut. Șatenul are tendința de a face părul mai voluminos și mai strălucitor. Există numeroase nuanțe dintre care poți alege, în funcție de tenul tău și de ceea ce îți dorești.  Cel mai indicat este să vorbești cu un stilist. Acesta te poate îndruma să alegi culoarea cea mai potrivită, fără a da greș. După ce ai ales culoarea de bază, poți opta și pentru alte nuanțe care să învăluie câteva șuvițe.

CITEȘTE ȘI: SĂNĂTATEA PĂRULUI ÎNCEPE DE LA DUȘ

Nuanțele deschise de șaten sunt potrivite atât persoanele cu tonul pielii cald, cât și pentru cele cu tonul pielii rece. Dacă vrei suvițe blonde, un șaten deschis este perfect ca și nuanță de bază. Pentru tonurile calde ale pielii se potrivește și un șaten mediu. Dacă ai pielea măslinie o nuanță ciocolatie este perfectă pentru tine. Ciocolatiul este ideal pentru femeile cu ochii căprui. Persoanele cu tonul pielii mai închis pot opta pentru nuanțe intense de ciocolatiu și câteva suvițe aurii pentru a crea un look extraordinar.

Dacă îți dorești suvițe situația devine puțin delicată, pentru că nuanța de bază trebuie să îți permită acest lucru. Auriul este culoarea care complementează cel mai bine șatenul, însă dacă ești în căutarea unui look îndrăzneț și roșul este o opțiune bună. Totodată, rădăcinile vopsite roșcat sunt foarte populare printre femeile cu părul șaten.

Pentru a îngriji părul șaten asigură-te că utilizezi șampon și balsam special pentru părul vopsit, care să protejeze culoarea. De asemenea, nu uita că soarele și condițiile vremii pot afecta părul vopsit, așa că folosește produse care să îngrijească părul. Lasă-l cât mai mult timp despletit și seara împletește-l într-o coadă largă pentru a evita vârfurile despicate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top