Connect with us

Revistateo.ro

SEXUL NEPROTEJAT: Simptome și soluții

Educatie

SEXUL NEPROTEJAT: Simptome și soluții

Simptomele pentru sexul neprotejat la bărbați și femei pot fi multiple: sângerări anormale în zonele genitale, scurgeri neobișnuite din organele genitale, iritații și mâncărimi în zona genitală, dureri în timpul orgasmului sau dureri în timpul dușului în zona genitală.

Toate simptomele enumerate mai sus sunt o cauză a sexului neprotejat. Protecția în timpul sexului nu este necesară doar pentru a preveni o sarcină nedorită ci și pentru a ține la depărate infecțiile și bolile cu transmitere sexuală.

CITEȘTE ȘI: INJECȚIE CONTRACEPTIVĂ PENTRU BĂRBAȚI

Soluții:
PREZERVATIVUL
Clasicul și veșnicul prezervativ este încă o soluție pentru a face sex protejat. Metoda ”retragerii” nu funcționează întotdeauna și asta din cauza gradului de excitabilitate al bărbatului. Tocmai de aceea, asigură-te că folosești un prezervativ de bună calitate înainte de a face sex.

DISPOZITIVUL INTRAUTERIN
Acesta este un aparat care poate fi plasat în uterul femeii și are rolul de a preveni sarcinile nedorite. Este o metodă eficientă de contracepție după ce ai făcut sex neprotejat.

PILULA ANTICONCEPȚIONALĂ
Aceasta este cea de-a treia soluție certificată, încă valabilă pentru prevenirea unei sarcini. Pilula de a doua zi este eficace până la 5 zile după actul sexual fără protecție.

ANTICONCEPȚIONALE TEHNOLOGICE
Recentele cercetări științifice au scos la suprafață și alte metode de contracepție și chiar prevenire a bolilor sexuale ori boli specifice femeii. Descoperă mai multe despre anticoncepționalele tehnologice AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top