Connect with us

Revistateo.ro

Ei sunt cei mai râvniţi burlaci din lume

Stiri

Ei sunt cei mai râvniţi burlaci din lume

Ei sunt cei mai râvniţi burlaci din lume. Topul a fost alcătuit de Wealth-X, un cabinet internaţional de analize medicale pentru oamenii înstăriţi. Cine se află pe primele cinci locuri ale burlacilor tineri care încă nu şi-au găsit aleasa?

1 – Scott Duncan. Este un antreprenor american în vârstă de 32 de ani, cu o avere estimată la 5,5 miliarde dolari, moştenire din partea familiei sale din Texas. Câştigurile imperiului provin în mare parte din domeniul energetic, fiind şi deţinătorul Enterprise Products.

sursa foto top10lines.com

sursa foto top10lines.com

2 – Thomas Persson. La doar 30 de ani, afaceristul din Suedia are o avere estimată la 2,8 miliarde de dolari. Dacă numele său nu vă sună cunoscut, aflaţi că brandul său (H&M) este purtat de oameni din întreaga lume. Totodată, tânărul burlac este şi fiul celui mai bogat om din Suedia, Stefan Persson.

sursa foto facescoop.com

sursa foto facescoop.com

3 -Evan Thomas Spiegel. Are 24 de ani, o avere de aproape 1,7 miliarde dolari şi s-a născut la Los Angeles. Cum a făcut atâţia bani? Din aplicaţia Snapchat pentru telefoanele inteligente, din ce în ce mai populară.

sursa foto vebidoo.com

sursa foto vebidoo.com

4 – Carl Erik Hagen. Norvegianul de 27 de ani are deja strânşi sub saltea aproximativ 1,7 miliarde dolari. Averea provine din imperiul Canica al tatălui său, Stein Erik Hagen, ce cuprinde un lanţ de magazine agroalimentare.

sursa foto billionaire.com

sursa foto billionaire.com

5 – Prinţul Albert II Maria Lamoral Miguel Johannes Gabriel von Thurn and Taxis. Doar rostire corectă şi integrală a numelui burlacului în cauză vă poate aduce un inel pe deget. La 31 de ani, acest aristocrat din Germania se poate lăuda cu o avere de 1,5 miliarde dolari şi s-a făcut cunoscut prin participarea sa în calitate de pilot la cursele de raliuri auto.

sursa foto peoples.ru

sursa foto peoples.ru

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top