Connect with us

Revistateo.ro

Cum să eviți apariția firelor albe

Par & Coafuri

Cum să eviți apariția firelor albe

Cel mai important este să îți protejezi părul de căldură. Evită uscătorul de păr și obișnuiește-te cu uscarea naturală. Apeleză la el doar în situații extreme. Același lucru îl putem spune și despre placa de păr, care este mult mai nocivă decât uscătorul, deoarece slăbește mai rapid structura firului de păr și sporește riscul de albire. Foliculii slăbesc și încep să îmbătrânească prematur, astfel apar firele albe.  Evită băile fierbinți și folosește produse de îngrijire a părului cu factor de protecție. Din păcate, soarele este cel mai mare dușan al părului și al pielii.

CITEȘTE ȘI: TOT CE TREBUIE SĂ ȘTII DESPRE PĂRUL ȘATEN

Consumă alimente bogate în vitamina B12 (brânză, avocado, portocale, prune și merișoare). Aceasta menține sănătatea scalpului și este un tratament eficient pentru a scăpa de firele albe. Dacă  incluzi această vitamină în dieta ta firele albe vor cădea și părul tău se va regenera frumos.

Folosește produse pentru îngrijirea părului care conțin biotină. Acesta este un ingredient natural car emenține culoarea firelor de păr, îl menține puternic și îl renegerează. Consumă alimente precum migdalele sau ovăzul pentru a te bucura de beneficiile acestei vitamine. Totodată, nu uita să aplici măști cu ulei cel puțin odată pe sătpămână. Uleiurile vegetale precum uleiul de măsline, uleiul de cocos, uleiul de migdale sau uleiul de jojoba îți îngrijesc firul de păr și îi mențin strucutra și culoare aintacte.

Renunță la măștile din comerț și aplică măști naturale, preparate în casă, cu ingrediente proaspete. Sunt mult mai eficiente și sunt lipsite de ingrediente chimice, care afectează culoarea și sănătatea părului pe termen lung. Și stresul este un inamic puternic al sănătății părului, așa că încearcă să te ferești de el. Meditează în fiecare zi și eliberează-te de tensiunile acumulate, pentru a avea un organism mai sănătos.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top