Connect with us

Revistateo.ro

Lara Fabian vrea să reprezinte Italia la Eurovision

Inedit

Lara Fabian vrea să reprezinte Italia la Eurovision

Lara Fabian vrea să reprezinte Italia la Eurovision. Lara Fabian, cunoscută în întreaga lume prin intermediul unor melodii precum „Adagio” şi „I Will Love Again”, s-a înscris în cursa pentru marele premiul al Festivalului Internaţional al Cântecului Italian de la San Remo. Câştigătorul este totodată şi cel care are onoarea să reprezinte Italia la finala Eurovision 2015, care va avea loc în luna mai, în Austria.

Cântăreaţa a interpretat piesa „Voce”, pe scena teatrului Ariston din San Remo, eveniment difuzat în direct de către Rai 1. Reacţiile nu au întârziat să apară, iar presa franceză a declarat că acest cântec are o linie melodică armonioasă, care pune în valoare capacităţile vocale de excepţie ale interpretei.

Ascultă AICI cele 12 melodii finaliste de la EUROVISION ROMÂNIA 2015!

La 45 de ani, Lara Fabian se află în competiţie cu alţi 19 artişti. Aceasta va afla duminică, 15 februarie, dacă va fi reprezentanta Italiei la Eurovision, după ce un juriu de specialitate, alături de telespectatorii italieni, va vota cea mai bună interpretare.

Lara Fabian nu este deloc străină Eurovisionului. Aceasta a perticipat la competiţia muzicală pentru prima dată în 1988, când a reprezentat Luxemburgul cu piesa „Croire”, clasându-se pe locul al patrulea. Atunci o altă cântăreaţă de talie mondială, Celine Dion, avea să câştige trofeul competiţiei din partea Elveţiei, cu melodia „Ne partez sans moi”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top