Connect with us

Revistateo.ro

Sondaj Reuters cu actorii care pot lua Oscarul în 2015

Inedit

Sondaj Reuters cu actorii care pot lua Oscarul în 2015

Sondaj Reuters cu actorii care pot lua Oscarul în 2015.

Potrivit sondajului online, efectuat pe un eşantion de 948 de cetăţeni americani (marjă de eroare de plus/minus 3,6 %), Bradley Cooper şi Reese Witherspoon au cele mai mari şanse să câştige Oscarul pentru cel mai bun actor, respectiv cea mai bună actriţă într-un rol principal.

În cazul celui care l-a interpretat pe Chris Kyle în “Lunetistul american”, 28% dintre respondenţi vor ca acesta să fie chemat pe scenă pe data de 22 februarie pentru a-şi ridica Oscarul, chiar dacă aproape 28 % dintre respondenţi nici măcar nu au văzut filmul. Actorul britanic Eddie Redmayne, premiat de mai multe ori pentru rolul lui Stephen Hawking din „Teoria întregului/ The theory of everything”, a reprezentat a doua alegere a celor care au participat la studiul online.

sursa foto sofeminine.co.uk

sursa foto sofeminine.co.uk

Reese Witherspoon, nominalizată la categoria “cea mai bună actriţă într-un rol principal”, pentru prestaţia sa din „Wild”, ecranizare a bestsellerului autobiografic al lui Cheryl Strayed, a fost votată de 13% dintre participanţii la sondaj, urmată de Rosamund Pike, pentru rolul din „Fata dispărută/ Gone Girl”, cu 12 procente. În acest caz, oamenii au fost destul reticenţi, căci proape 60% dintre ei au declarat că nu ştiu cine ar trebui să câştige Oscarul la ceastă categorie.

sursa foto columbian.com

sursa foto columbian.com

La categoria “cel mai bun film”, sondajul a arătat că „Lunetistul American/ American Sniper” are cele mai mari şanse să iasă câştigător, lucru susţinut de 26% dintre respondenţi.

CITESTE SI: NOMINALIZARI OSCAR 2015

Gala premiilor Oscar va avea loc anul acesta pe 22 februarie, iar cei 6.100 de membri ai Academiei de film americane, care au şi drept de vot, vor încheia procesul de selecţie a câştigătorilor pe 17 februarie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top