Connect with us

Revistateo.ro

Bucle perfecte în doar 5 minute

Par & Coafuri

Bucle perfecte în doar 5 minute

Bucle perfecte în doar 5 minute. Chiar dacă nu par, buclele sunt destul de greu de ralizat și sunt puține acele femei care se pot mândri de rezultatul propriilor mâini. Fie că încerci să-ți ondulezi părul cu placa ori peria rotativă, șansele de a avea o coafură perfectă sunt minime. Să nu mai vorbim de căldura în exces pe care astfel de dispozitive o generează, lucru care poate afecta rezistența firului de păr.

Poți renunța acum la toate astea, căci s-a găsit metoda ideală pentru bucle ca în filme.

Tot ce ai nevoie găsești prin casă, așa că fugi și caută o bentiță elastică și un tub de fixativ. Primul pas este să periezi bine părul, pe care este indicat să-l umezești puțin cu un pulverizator. Fixează cărarea, apoi așează-ți bentița pe frunte, după care răsucește câte o șuviță în jurul ei.

După de vezi că părul s-a uscat, desfă bentița, poi aplică fixativ, nu înainte de a da puțin cu mâna prin buclele tale. Pentru o demonstație cât mai explicită, poți urmări tutorialul de mai jos.

O altă variantă la îndemână, care nu presupune arderea părului în vreun fel, o constituie prinderea șuvițelor cu ajutorul unor clame de păr, peste care se aplică un fixativ ușor (nivel de fixare minim). după ce părul s-a uscat, se desfac șuvițele și gata! Bucle perfecte ca la coafor, în doar câteva minute. Urmărește tutorialul pentru a vedea exact cum se procedează.

1 Comment

1 Comment

  1. mirela

    2015-02-16T16:01:58+02:00 at 2015-02-16T16:01:58+02:00

    foarte interesant 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top