Connect with us

Revistateo.ro

Ce trebuie să știi despre demachiere

Stiri

Ce trebuie să știi despre demachiere

Cea mai importantă regulă este să te demachiezi înainte de culcare. Probabil ai auzit asta de nenumărate ori, însă trebuie să recunoaștem că există momente când efectiv ești prea obosită pentru a face asta. Trebuie să știi că o singură noapte în care ai dormit cu machiajul pe față este suficientă pentru a da naștere coșurilor, puctelor negre și chiar unor linii extrem de fine, care se vor transforma pe parcurs în riduri. De aceea este esențial să te demachiez în fiecare seară, fără nicio scuză.

CITEȘTE ȘI: EXFOLIANT CU SARE PENTRU TEN

Dacă te numeri printre persoanele care se demachiază cu ajutorul șervețelelor umede, trebuie să știi că acestea nu sunt suficiente, iar uneori pot cauza probleme ale tenului. Deși par a fi o alternativă grozază, ieftină și practică, șervețelele demachiante nu fac decât să îndepărteze stratul de murdărie de la suprafața pielii, însă în profunzimea stratului de piele pot rămâne urme de machiaj și bacterii.

Atunci când îți cureți fața, este recomandat să o faci de două ori. Prima dată îndepărtează machiajul și murdăria de la suprafață și apoi curăță pielea în profunzime. Totodată, a doua oară încearcă să folosești mișcări circulare și masează fața mai mult timp, pentru a stimula circulația. Asta îi va oferi strălucire tenului și un aspect sănătos.

Fii foarte atentă cu zona ochilor și folosește un demachiant special. Pielea din această zonă a feței este extrem de sensibilă, iar unele ingrediente din compoziția produselor cosmetice pentru curățarea tenului pot fi mult prea aspre. De aceea este indicat să alegi un demachiant special și să nu apeși cu prea multă presiune pe această zonă. Nu uita să folosești un toner după fiecare demachiere. Acesta te ajută să îndepărtezi ultimele urme de murdărie și machiaj și revitalizează pielea obosită.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top