Connect with us

Revistateo.ro

Jorge, show inedit pentru femei pe 6 martie

Stiri

Jorge, show inedit pentru femei pe 6 martie

După trei sezoane în care a uimit o țară întreaga la „Te cunosc de undeva”, Jorge (George Papagheorghe) mută show-ul în fața spectatorilor, live. „Jorge Undercover Live Show” va avea loc pe 6 martie la Cinema Patria și este un concept nou-nouț pentru piața din România: spectacol de muzică cu transformări live.

Jorge se va transforma în mai multe celebrități cunoscute de la Hollywood pe parcursul a 90 de minute de spectacol de neuitat. Acesta va interpreta șlagărie cunoscute alături de bandul său și le va aduce în fața publicului pe cele mai cunoscute staruri din muzică și film într-un spectacol inedit. Marile nume care au făcut furori în muzică în anii 80 și 90 vor ajunge în fața spectatorilor întruchipate de cântărețul care a cucerit inimile a milioane de telespectatori care urmăreau showul de la Antena 1.

CITEȘTE ȘI: BRUCE JENNER, SUPĂRAT FOC PE FIICELE SALE

Elementele pentru care acest show se anunță inedit nu sunt de ici de colo: transformări în timp record, lumini și proiecții incredibile, proiecții video, artificii, efecte speciale, invitați din public și confetti.

Biletele pentru showul „Undercover Live Show” au prețul cuprins între 60 și 95 de lei în funcție de locul ales. Pentru categoria VIP biletul costă undeva la 95 de lei, pentru categoria I – 80 lei iar pentru categoria a II-a, 60 lei. Biletele pot fi achiziționate în rețeaua Vreau Bilet sau casa de bilete Vreau Bilet de la Unirea Shopping Center.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top