Connect with us

Revistateo.ro

Un nou incident la metrou. Poliția Capitalei în alertă

Stiri

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis la staţia de metrou Păcii

Un tânăr de 19 ani s-a sinucis la staţia de metrou Păcii. La ora 10.15 serviciul de urgenţă a fost apelat şi astfel s-a aflat că un bărbat a fost călcat de metrou la staţia Păcii.

La scurt timp, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, de descarcerare, dar şi un detaşament de salvatori care l-au scos pe tânăr de sub şinele garniturii şi au încercat mai bine de jumătate de oră să-l resusciteze. Pentru că impactul i-a retezat picioarele, medicii nu au mai avut ce să facă şi s-au văzut nevoiţi să constate decesul tânărului de doar 19 ani.

Imediat după producerea incidentului, cei care se aflau în staţia de metrou Păcii au putut auzi în difuzoare mesajul Metrorex: „ne cerem scuze pentru disconfortul cauzat de întârzierile trenurilor ca urmare a unei tentativei de suicid”.

Acum, reprezentanţii Poliţiei Metrou au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs incidentul, iar în prezent mai mulţi martori sunt audiaţi. Totodată urmează a se viziona şi imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate lângă şinele de metrou, pentru a se stabili cu certitudine dacă a fost vorba despre o sinucidere sau nu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top