Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 BERBEC

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 BERBEC

HOROSCOP MARTIE 2015 BERBEC. Atât Venus, care este planeta seducției, cât și Marte care este planeta dorinței, se află în Berbec în luna martie. Acest lucru face ca prima parte a lunii să fie plină de dragoste și pasiune. Erotismul va fi prezent în viața ta la cote maxime și vei avea șansa să faci multe cuceriri sau să trăiești clipe de neuitat alături de persoana iubită. Forța cu care îți exprimi sentimentele se da diminua după data de 15, însă erotismul va continua să facă parte din viața ta până la sfârșitul lunii.

Din păcate, există șanse să ai anumite probleme cu partenerul de viață din cauza faptului că privești lucrurile prea subiectiv. Încearcă să te pui și în locul lui și analizează situațiile din toate perspectivele, înainte să acționezi din impuls și să dai naștere la numeroase conflicte. În ceea ce privește viața profesională, luna martie va fi una foarte productivă, plină de energie și creativitate. Ai toate șansele să avansezi sau să dai startul unor proiecte interesante care te vor propulsa în vârful piramidei.

HOROSCOP MARTIE 2015 BERBEC. Cu toate acestea, trebuie să fii precaut deoarece ești predispus la certuri și dispute. De multe ori vei reacționa prea agresiv și îți vei menține opiniile chiar dacă nu sunt chiar corecte. Analizează mai mult și încearcă să îți păstrezi calmul.

Din pricina acestor tensiunic are se vor crea, este foarte posibil să ai ușoare probleme de sănătate. Încearcă să îți menții echilibrul și să acorzi atenție sporită fiecărui semn de îmbolnăvire. DEseori vei fi irascibil și foarte nerăbdător, iar asta îți afectează sistemul nervos.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top